NEDERLANDS ENGLISH DEUTSCH

Luxe occasions voor concurrerende prijzen

Sluit nu online uw watersportverzekering af

BestBoats biedt u in samenwerking met DNA Adviesgroep de mogelijkheid aan om online uw watersportverzekering af te sluiten. Of het nu gaat om uw zojuist aangekochte boot of uw bestaande schip, via de module sluit u eenvoudig uw waterport verzekering af. Selecteer hieronder uw type schip en u de voor u toepasselijke module wordt geladen.

Bereken hier uw premie!

Bemiddeling aan- en verkoop occasions

Met ons als deskundig tussenpersoon, die voor verkoper en koper veel kan betekenen, vergroot u de kansen op een snellere en succesvolle transactie aanmerkelijk.

Wij zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van uw boot en ontvangen geïnterresseerden op professionele wijze en begeleiden hen persoonlijk door het hele verkooptraject.

Partner van Linssen Yachts

Linssen YachtsSinds enige tijd werken wij samen met de gerenommeerde werf Linssen Yachts uit Maasbracht. Als partner bieden wij gebruikte boten aan welke wij namens deze werf mogen aanbieden of kunnen inruilen

Watersportverzekering

Met DNA Adviesgroep als partner heeft BestBoats ook voor u de benodigde assurantiën in huis. Of u nu een sloep of een groot motorjacht bezit, u sluit de verzekering eenvoudig online af.

Weten hoeveel u kunt besparen? Bereken snel uw premie!

aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws over Bestboats en ons aanbod.