NEDERLANDS ENGLISH DEUTSCH

Luxe occasions voor concurrerende prijzen

Kopen

Een jacht aankopen is vaak een moeilijke en emotionele beslissing. Voor u definitief de knoop doorhakt wilt u de bevestiging hebben dat u de juiste keuze maakt. U wilt immers zorgeloos plezier beleven met uw nieuwe schip.

Heeft u een boot bij een andere makelaar op het oog en wilt u voorkomen dat u een miskoop doet? Ook hierin kan BestBoats u bijstaan. Wij beoordelen het schip op prijs, kwaliteit en courantheid en kunnen u, indien u dat wenst, bijstaan bij de onderhandelingen over de aankoopprijs.

Er vindt een onderzoek naar de BTW-status van het jacht plaats en indien nodig stellen we voor u een expert aan voor een technische inspectie. Tot slot wordt onderzocht of het jacht (al) staat ingeschreven in het Scheepsregister bij het Kadaster.

Op zoek naar de boot van uw dromen?

Bestboats begeleidt samen met u het complete aankooptraject.

Bel nu
+31 (0)6 1379 0509

Bemiddeling aan- en verkoop occasions

Met ons als deskundig tussenpersoon, die voor verkoper en koper veel kan betekenen, vergroot u de kansen op een snellere en succesvolle transactie aanmerkelijk.

Wij zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van uw boot en ontvangen geïnterresseerden op professionele wijze en begeleiden hen persoonlijk door het hele verkooptraject.

Partner van Linssen Yachts

Linssen YachtsSinds enige tijd werken wij samen met de gerenommeerde werf Linssen Yachts uit Maasbracht. Als partner bieden wij gebruikte boten aan welke wij namens deze werf mogen aanbieden of kunnen inruilen

Watersportverzekering

Met DNA Adviesgroep als partner heeft BestBoats ook voor u de benodigde assurantiën in huis. Of u nu een sloep of een groot motorjacht bezit, u sluit de verzekering eenvoudig online af.

Weten hoeveel u kunt besparen? Bereken snel uw premie!

aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws over Bestboats en ons aanbod.