NEDERLANDS ENGLISH DEUTSCH

Luxe occasions voor concurrerende prijzen

Bestboats nieuws

Vacature Havenmedewerker/Boatcleaner (oproepbasis)

Ter uitbreiding en ondersteuning van ons team zoeken wij per direct een enthousiaste collega in de functies algemeen havenmedewerker/boatcleaner

lees artikel

Vacature receptioniste (student/oproepbasis) BestBoats

Ter uitbreiding en ondersteuning van ons team zoeken wij per direct een enthousiaste collega in de functie van Receptioniste.

lees artikel

Bezoekt u ons ook op Boot Dusseldorf 2018?

Van 20 tot en met 28 januari 2018 presenteren wij als Delphia Benelux Yachts op de stand van Delphia Yachts op Boot Dusseldorf 2018

lees artikel

Christmas Yacht Sales Event

Bezoek ons tijdens de kerstvakantie tijdens ons Christmas Yacht Sales event van 27 tot en met 30 december 2017. Wij zijn tussen 12.00 en 16.00 uur geopend voor een bezichtiging van onze selectie exclusieve jachten!

lees artikel

Aangepaste openingstijden Kerst -Nieuwjaar 2017

In verband met de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden....

lees artikel

Delphia Yachts wint BOB Award 2017 met BluEscape 1200

Met veel plezier en trots willen wij, als Dealer Delphia Benelux u mededelen dat tijdens de Best of Boats Award 2017-ceremonie op de Boat & Fun 2017

lees artikel

BestBoats International Yachtbrokers naar Nieuwpoort International Boatshow 20-22 oktober

BestBoats zal zich voor het eerst als Dealer Delphia Yachts op de gezamenlijke Stand van Delphia Yachts presenteren op de Nieuwpoort International Boatshow. Klik verder voor het bericht en vraag uw gratis toegangskaart aan!!

lees artikel

BestBoats met Delphia Yachts Primeur op de Hiswa te Water 2017

BestBoats zal zich voor het eerst als Dealer Delphia Yachts op de gezamenlijke Stand van Delphia Yachts presenteren op de Hiswa te Water 2017 aan Steiger E34/E32 Tijdens deze beurs zal er direct een Benelux primeur aan het publiek worden gepresenteerd, het allernieuwste model van Delphia Yachts; de BluEscape 1200

lees artikel

BestBoats gaat verhuizen!

BestBoats gaat per 26 juni 2017 verhuizen naar een andere locatie. Wij zijn trots te kunnen melden dat wij een vaste partner worden van Boulevard Nautique Roermond en ons ook met het kantoor aldaar zullen gaan huisvesten.

lees artikel

Openingsweekend Boulevard Nautique Roermond 30 juni - 2 juli 2017

Boulevard Nautique Roermond nodigt u graag uit voor het openingsweekend van deze nieuwe drijvende botenshowroom. Tijdens deze open dagen kunt niet alleen de botenshowroom bezichtigen, maar kunt u ook de jachten van BestBoats International Yachtbrokers, Delphia Yachts dealer Benelux & Linssen Yachts uit Maasbracht bezichtigen. Naast de luxe jachten zijn onze diverse partners ook aanwezig met een Bootwash demonstratie, prachtige exclusieve buitenmeubelen, bootstyling, jachtverhuur en nog veel meer….

lees artikel

BestBoats wint award voor Leading Dutch Yachtbroker 2017!!

BestBoats wint award voor Leading Dutch Yachtbroker 2017!! lees meer ...

lees artikel

BestBoats International yachtbrokers verkrijgt dealerschap Delphia Yachts Benelux

Vanaf 1 januari 2017 is BestBoats International Yachtbrokers (Maasbracht) officieel dealer voor het gehele motor- en zeilboten programma van DelphiaYachts voor de Benelux.

lees artikel

BestBoats International Yachtbrokers übernimmt Händlertätigkeit für Delphia Yachts Benelux

Seit dem 1. Januar 2017 ist BestBoats International Yachtbrokers (Maasbracht) offizieller Händler für das gesamte Motor- und Segelbootprogramm von Delphia Yachts in den Benelux-Staaten.BestBoats International Yachtbrokers übernimmt Händlertätigkeit für Delphia Yachts Benelux

lees artikel

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen!

In verband met de feestdagen hebben wij aangepaste kantoortijden....

lees artikel

BestBoats Pop-up Boatshow 8-9 oktober 2016

Op 8 en 9 oktober 2016 organiseert BestBoats International Boatshow een pop-up Boatshow in de haven van Maasbracht. Een uniek evenement met voor de mogelijkheid om met een jacht naar uw keuze proef te varen......

lees artikel

BestBoats naar Hiswa te Water 2016

HISWA TE WATER 2016 De volgende editie van de HISWA te water vindt plaats van dinsdag 30 augustus tot en met zondag 4 september 2016 in Amsterdam Marina op de NDSM-werf.

lees artikel

BestBoats is genomineerd ....

BestBoats werd door Boatshop24 genomineerd voor een Top Boat Business Award!

lees artikel

Nieuwe Verkooplocatie BestBoats in Eldorado Mook

BestBoats is een hedendaags jachtmakelaarskantoor welke zich in hoog tempo ontwikkeld tot een vooraanstaande internationaal georiënteerde yachtbroker. Met een hoofdkantoor in Maasbracht vindt de feitelijke verkoop van gebruikte kwaliteitsschepen plaats in diverse verkoophavens in Nederland, België en Duitsland. Jachthaven Eldorado in het Noord-Limburgse Plasmolen is het meest recente samenwerkingsverband in een keten van zes verkooplocaties

lees artikel

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen

In verband met de feestdagen is ons kantoor in Maasbracht gesloten van 21 december 2015 tot en met 3 januari 2016....

lees artikel

Standnummer Beurs Boot & Fun Berlin 2015

Ook na het vaarseizoen varen wij door…… Na het succes van 2014 hebben we besloten om ook dit jaar als Bestboats International Yachtbrokers aan de beurs Boot & Fun 2015 deel te nemen, en dit keer ook een gebruikt jacht mee te nemen.

lees artikel

BestBoats International Yachtbrokers naar Boat Berlin 2015

Net zoals in 2014 zal BestBoats ook dit jaar weer haar jachten presenteren op Boat & Fun Berlin 2015 van 26 tot en met 29 November 2015. Dit jaar is de stand uitgebreid en zal er ook een Beursschip worden tentoongesteld, de Linssen Classic Sturdy 320 AC uit onze verkoopvloot.

lees artikel

Bezoek BestBoats International Yachtbrokers op de Hiswa van 1 tot en met 6 september 2015

De HISWA te water is de meest complete bootshow te water van Noord-Europa. Met zo’n 300 nieuwe boten in alle soorten en maten aan de steigers. Een breed assortiment van nautische producten op de kade. Op het water spettert het van de activiteiten. Een inspirerend evenement voor iedereen die van varen houdt of kennis wil maken met de watersport. Natuurlijk zal BestBoats International Yachtbrokers hier niet ontbreken, en presenteren wij de Linssen Grand Sturdy 410 AC Full Option uit onze verkoopvloot tijdens deze beurs.

lees artikel

BestBoats International Yachtbrokers vanaf 1 mei 2015 officiële Yachtbroker bij Valckx Watersport in Well.

BestBoats International Yachtbrokers (Arie Drenth) neemt vanaf 1-5-2015 alle activiteiten met betrekking tot de makelaardij van gebruikte boten over als Partner van Valckx Watersport (Martien Valckx) in Well. Vanaf nu is het dus ook mogelijk om uw jacht via deze verkooplocatie te verkopen of een jacht aan te kopen. Dit traject zal volledig door BestBoats worden ondersteund en afgewerkt.

lees artikel

Nieuwe verkooplocatie Berlin

Het grote nieuws is dat wij sinds 01.01.2015 ook een verkooplocatie hebben in en rondom Berlijn, centraal gelegen in het district Spandau

lees artikel

Wij weten hoe u uw boot wel kunt verkopen

Ik informeer u graag over de meerwaarde die BestBoats voor u als verkoper heeft.


Bel nu
+31 (0)6 1379 0509

Bemiddeling aan- en verkoop occasions

Met ons als deskundig tussenpersoon, die voor verkoper en koper veel kan betekenen, vergroot u de kansen op een snellere en succesvolle transactie aanmerkelijk.

Wij zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van uw boot en ontvangen geïnterresseerden op professionele wijze en begeleiden hen persoonlijk door het hele verkooptraject.

Partner van Linssen Yachts

Linssen YachtsSinds enige tijd werken wij samen met de gerenommeerde werf Linssen Yachts uit Maasbracht. Als partner bieden wij gebruikte boten aan welke wij namens deze werf mogen aanbieden of kunnen inruilen

Watersportverzekering

Met DNA Adviesgroep als partner heeft BestBoats ook voor u de benodigde assurantiën in huis. Of u nu een sloep of een groot motorjacht bezit, u sluit de verzekering eenvoudig online af.

Weten hoeveel u kunt besparen? Bereken snel uw premie!

aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws over Bestboats en ons aanbod.