Jacht verkopen gedurende de winter? Vraag naar het winter programma!

Jacht verkopen vanaf een plek in winterstalling? Vraag naar het winter verkoopprogramma!

Wilt u graag uw jacht verkopen gedurende de winterdagen of in 2019 uw jacht ingeruild hebben voor een nieuw jacht? Wij hebben een speciaal winterprogramma samengesteld om verkoop van uw boot te realiseren, waarbij u uw boot ook zorgeloos en eenvoudig kunt verkopen vanaf een plek in winterstalling.

Best Boats werkt volgens een 10-stappenplan – van de taxatie van uw jacht, tot aan onderhoud en styling tot aan een succesvolle verkoop. De keuze is aan u of en hoe intensief u bij dit traject betrokken wilt zijn. In de basis gaan wij actief op zoek naar een passende koper voor uw jacht en neemt het contact met potentiële kopers van uw jacht op kundige wijze van u over. U hoeft zelf niet met de details bezig te zijn, dit doen wij voor u.

Ons multi-disciplinaire team waaronder taxateurs, marketing, jacht-onderhoud, schippers begrijpt dat er maar één kans bestaat om uw jacht in de markt te zetten. Deze kans laat Best Boats niet schieten en zet volle koers vooruit uw jacht op gepaste wijze grootschalig en internationaal onder de aandacht te brengen.

Wilt u uw jacht graag onder de aandacht brengen via Best Boats? Neem dan contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen informeren.