Vacature receptioniste (student/oproepbasis) BestBoats

Vacature receptioniste (student/oproepbasis) BestBoats

Ter uitbreiding en ondersteuning van ons team zoeken wij per direct een enthousiaste collega in de functie van Receptioniste.

BestBoats International Yachtbrokers is een jachtmakelaar met een aantal verkooplocaties, en als hoofdlocatie Boulevard Nautique Roermond. Deze drijvende showroom in de stijl van een jachthaven biedt fabrikanten en werven van luxe motor- en zeiljachten een exclusief verkooppunt om nieuwe en gebruikte jachten onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

De nadruk binnen ons bedrijf ligt op het leveren van kwaliteit in teamverband; de klant staat altijd centraal! Jij bent het eerste contact met onze klant, dus wordt jij het visitekaartje van ons team

RECEPTIONISTE (M/V) STUDENT/OPROEPBASIS

Jij
• Je vindt het leuk om onderdeel van een team te zijn, waarin met elkaar wordt gezorgd voor een goede uitstraling en een optimaal verkoopresultaat
• Je hebt een klantgerichte en klantvriendelijke instelling
• Hebt een goede beheersing van de Duitse en Nederlandse taal
• bent flexibel en bereid om in weekenden, in vakanties en op feestdagen te werken

Wat houdt het werk in?
Vanuit de centrale receptie in ons drijvende kantoor, ontvang je iedereen met een hartelijk welkom en een glimlach. Het aannemen van de telefoon, maken van informatiepakketten en het registreren van bezoekers behoort tot 1 van de hoofdtaken. Dit niet alleen in het Nederlands, maar vaak ook in het Duits of in het Engels. Daarnaast zal uitvoeren van diverse uitdagende en ondersteunende werkzaamheden voor ons Salesteam ook onderdeel uitmaken van jouw werk. Werktijden zijn voornamelijk in het weekend, vakanties.

Interesse?
Werk je graag in een prettige en informele omgeving en staan kwaliteit en teamspirit hoog bij je in het vaandel? Ben je flexibel, creatief en collegiaal? Dan ben jij die spontane, enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken!

Mail je sollicitatie met CV naar office@bestboats.nl t.a.v. mevrouw E. Beulen
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.