Visie BestBoats

De Markt is de laatste jaren enorm veranderd en het kopen of verkopen van een boot is door de lastige marktomstandigheden niet meer zo eenvoudig. Het is noodzakelijk om de verkoop van boten professioneel aan te pakken en heel goed na te denken over marketing, en dat heeft BestBoats gedaan!

Arie Drenth heeft meer als 25 jaar ervaring in de jachtmakelaardij als eigenaar van een groot watersportcentrum in Midden-Limburg. Hij heeft naast de makelaardij in gebruikte boten ook vele jaren nieuwe jachten verkocht als dealer voor gerenommeerde werven.Voor de huidige markt zag Arie Drenth dat het noodzakelijk is de verkoop echt anders aan te pakken dan gebruikelijk. De prijzen staan onder druk en het aanbod is enorm, dus is het geen eenvoudige opgave om een schip onder de aandacht te krijgen van een potentiele koper.

Professionaliteit: ook op het internet

BestBoats gaat net als alle andere kwaliteitsmakelaars vanzelfsprekend zorgen voor een professionele verkoopomgeving. BestBoats gaat zich echter onderscheiden op het gebied van online (lees internet) marketing en presentatie. Kopers maken thuis achter de PC vaak al de keuze welke boot dat ze eventueel willen gaan kopen. Dus is de allereerste indruk via internet bepalend, de bezichtiging / proefvaart is een moment geworden waarop de keuze bevestigd moet worden. Om u als koper optimaal van dienst te zijn, heeft Bestboats gekozen voor een andere online marketing campagne.

Verkoop proces BestBoats

Totale ontzorging van uw aan- of verkooptraject

Wij willen u hier graag nader over informeren tijdens een persoonlijk gesprek. Alles wat bij de aan- of verkoop van een jacht belangrijk is verzorgen wij voor u, de taxatie, financiering, verzekering, kadastrale registratie, en ook het transport via het water of de weg. Als een schip voldoet aan onze kwaliteiteisen zijn wij ook bereid een schip in te ruilen wanneer u daar zelf geen interesse in heeft (waarbij inruil van uw huidige jacht in de meeste gevallen tot de mogelijkheden behoort).

Een divers aanbod op een ideale locaties

Bij ons vindt u een constant wisselend aanbod op diverse ideale locaties,waaronder waaronder Roermond (Boulevard Nautique Roermond, direct naast de Designer Outlet), Ophoven (België) , Ohé & Laak (Maasplassen), Well (Noord-Limburg), Mook (Mookerplas) en Berlijn (Duitsland), allemaal centraal gelegen aan of rondom water. Vaak hebben we ook mooie occasions liggen die wij in opdracht van werven verkopen. Mocht het jacht van uw dromen er niet bij liggen, dan gaan wij er graag voor u naar op zoek! Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan 1 van deze locaties.

Waarom (ver)kopen via BestBoats

  • Persoonlijke aandacht staat hoog in ons vaandel, zowel voor de verkoper als de koper
  • BestBoats opereert internationaal en bedient markten als Rusland, Scandinavië, Roemenië en Turkije
  • Professionele videopresentaties van aangeboden schepen

Uw boot verkopen?

Maakt u eens een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Klik op de button hieronder, vul uw naam, telefoonnummer, e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.