Nog invoeren
Merk:
Afmetingen:
11.1m x 3.8m x 0m
Bouwjaar:
-
Materiaal:
Grp (polyester)
Locatie:
Motorisatie:
optioneel

Algemeen

Nog invoeren

Algemene specificaties

Werf
TECNORIB SRL
CE
B
?
CE max motor
kW
Rompvorm
V-getrapt
Rompkleur
Wit
Dek en opbouw kleur
Wit
Dek en opbouw materiaal
Grp (polyester)
Ramen
Plexiglas windscherm
Doorvaarthoogte normaal

?
Diepgang
cm
Besturing
Joystick
Plek besturing
Buiten

Accommodatie

Watertank & materiaal
750 Liter Roestvrij staal
Watertankmeter

?
Vuilwatertank & materiaal
Liter
?
Vuilwatertankmeter
Vuilwatertank afvoerpomp
Watersysteem
Druksysteem
?
Warm water
?
Buiten water
- Dekwaspomp - Dek douche
Aantal douches
2
Zowel buiten als binnen is een mogelijkheid om te douchen.
Toiletten
1 Elektrisch
In de cabine is een toilet voorzien welke af te sluiten is.
Kooktoestel & brandstof
Pit(ten)

Motor en elektra

Vermogen
kW
Totale inhoud brandstoftank(s)
Liter
Accu
x Ah
Acculader
A
Dynamo
A
Generator
kW
Zonnepaneel
Watt

Navigatie en elektronica

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal
x
Onderwerp
Ik had graag meer informatie over PIRELLI 35
Één moment geduld a.u.b.

Bestboats International Yachtbroker

Uw jacht verkopen

Voor een snelle en goed georganiseerde verkoop van uw jacht bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze bewezen verkoopaanpak hebben we al vele jachteigenaren tot tevredenheid kunnen begeleiden. We ontzorgen u volledig. In ons unieke 10-stappen verkoopplan van BestBoats wordt echt aan alles gedacht. 
Lees meer

Pirelli

Gaat u voor snelheid, design, luxe en comfort? Ons exclusieve aanbod van Pirelli RIB’s en tenders zal u dan bijzonder aanspreken. Pirelli staat voor een hoge kwaliteit en een wel heel bijzonder design. De exclusieve Pirelli Tecnorib’s en Jet Tenders vallen op door hun robuuste vormgeving. In combinatie met een  maximaal comfort en de opwindende vaarprestaties heeft deze boot veel te bieden.
Lees meer

Riviera Yachts

Kiest u voor luxe, comfort en optimaal genieten van de rust en ruimte op het water? Het exclusieve aanbod van de Australische jachtenbouwer Riviera Yachts biedt dan onbegrensde mogelijkheden, op zee en op de binnenwateren.
Lees meer

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!
.