Geef beleving een nieuwe betekenis!

Wilt u op en top genieten van pure luxe en comfort en dat vanaf het water? De Linssen Grand Sturdy 590 AC Wheelhouse maakt het mogelijk. Weelde, speciale opties en een harmonieuze mix van meubilair en kleur maken elke reis op dit jacht uniek. Dit luxe jacht is nu verkrijgbaar bij Bestboats International Yachtbroker in Roermond.

Voel u thuis
Stap binnen in een wereld van elegantie, rust en ultieme ontspanning. Aan boord van de Linssen Grand Sturdy 590 AC Wheelhouse is alles erop gericht uw reizen over water uiterst comfortabel te maken. Een modern design met klassieke stijlelementen, warme kleuren en ruime hutten geven u het gevoel alsof u thuis bent. Neemt u graag familie of vrienden mee op reis? Het jacht biedt voldoende leefruimte aan maar liefst 12 personen. Vrijwel alle ruimtes aan boord zijn onderling verbonden. Daardoor geniet u van comfort in uw eigen omgeving en staat u dicht in contact met elkaar.

Ultramoderne opties en voorzieningen
De Linssen Grand Sturdy 590 AC Wheelhouse is voorzien van vele opties. Daarbij kunt u denken aan twee Volvo-Penta D4-225 motoren met een vermogen van 2 x 225 pk. Het topjacht is tevens uitgerust met een stabilizer en een kraan om een jetski of bijboot op het dak te zetten. Andere opties zijn een groot elektronisch schuifdak in het stuurhuis en een hydraulisch bedienbaar zwemplateau. Dankzij airco en vloerverwarming is het op warme én frisse dagen goed toeven op het water. En door het “Longtop”-dak zijn het achterdek en de gangboorden volledig overdekt. Deze “Longtop” is bovendien afgewerkt met een gestoffeerd paneel plafond, geïntegreerde LED-verlichting en een muzieksysteem. Dit topjacht is verder voorzien van vele andere opties die uw verblijf extra comfortabel maken. Lees meer over de Linssen Grand Sturdy 590 AC Wheelhouse.

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Oprichter en eigenaar Arie Drenth en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.