Must-see in Cannes: BestBoats presenteert Pirelli P42 en P35

BESTBOATS PRESENTEERT DE EXCLUSIEVE PIRELLI P42 EN P35 AAN INTERNATIONAAL PUBLIEK TIJDENS CANNES YACHTING FESTIVAL 2021

Tijdens het Cannes Yachting Festival van 7 tot en met 12 september 2021 presenteert Bestboats International Yachtbroker een tweetal bijzondere Ribs op de stand van Tecnorib PIRELLI: de nieuwe PIRELLI P35 en de PIRELLI P42.  Daarnaast is er alvast een voorproefje te zien van de wereldpremiรจre van de PIRELLI P50.

Beide modellen van TecnoRib PIRELLI zijn een uitstekende keuze voor watersporters die op zoek zijn naar een RIB met eersteklas vaarprestaties, een stilistische look, comfort van het hoogste niveau en voorzien van het befaamde PIRELLI-DNA.

PIRELLI P35

De PIRELLI P35 is het nieuwste model van de super verfijnde en super snelle walkarounds die het merk ontwikkelt in samenwerking met de Zweedse studio Mannerfelt Design Team. De PIRELLI P35 beschikt over een dubbel-spant romp en is bedoeld voor de watersporters die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen een elegant design en hoge adrenalineprestaties. De PIRELLI P35 bouwt voort op het succes van zijn oudere broer, de PIRELLI 42, en beschikt over dezelfde kenmerken van een gestroomlijnde, sportieve walkaround en een ultramoderne en direct aantrekkelijke look, maar in een compacter pakket.

PIRELLI P42
De PIRELLI 42 lijn is de perfecte evolutie van de stijl en filosofie van de maxi rib PIRELLI, ontworpen door het Mannerfelt Design Team. Sportiviteit en strakke lijnen geven het een unieke elegantie die iedereen zal bekoren.

De PIRELLI 42 is tot in het kleinste detail ontworpen om een comfortabel en ontspannen leven aan boord te garanderen. Het brede zonnedek op de boeg biedt comfort en veiligheid voor degenen die willen genieten van de zee, terwijl de cockpit is uitgerust om uw gasten in alle comfort te ontvangen.

TecnoRib PIRELLI tenders & speedboats zijn exclusief verkrijgbaar bij Bestboats voor de Benelux en Duitsland. Op Cannes Yachting Festival vindt u ons Bestboats team op PAN017.

Bekijk hier de film van Tecnorib PIRELLI tenders & speedboats

Cannes Yachting Festival
Cannes Yachting Festival is een must-see evenement voor luxury yachting. Al bijna 50 jaar brengt de imposante boat show vele watersportliefhebbers uit de hele wereld en meer dan 500 exposanten samen. Alle grote spelers van de jachtwereld zijn op het festival te vinden. Het Yachting Festival biedt dit jaar plaats aan bijna 600 boten, 430 exposanten en meer dan 140 previews (10% meer dan in 2019).

Over Bestboats
Het Bestboats team is 7 dagen per week beschikbaar voor jachtmakelaardij en nieuwbouw aanbod, waaronder PIRELLI Speedboats en Tenders en Riviera Yachts. Bestboats is exclusief dealer Benelux-Duitsland voor PIRELLI Speedboats & Tenders en Riviera Yachts sinds 2019. Bezoek onze sfeervolle botenshowroom in Roermond, gelegen direct naast de Designer Outlet Roermond.

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe โ€˜no cure, no payโ€™. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

Enโ€ฆ onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Eigenaar Tijn Teuwsen en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren. 

๐“จ๐“ธ๐“พ๐“ป ๐“ฒ๐“ท๐“ฟ๐“ฒ๐“ฝ๐“ช๐“ฝ๐“ฒ๐“ธ๐“ท ๐“ฝ๐“ธ ๐“ผ๐“ฝ๐“ฎ๐“น ๐“ช๐“ซ๐“ธ๐“ช๐“ป๐“ญโ€ฆ.

Graag nodigen wij u uit  om aan boord te stappen van de BestBoats Stand op de Hiswa te Water Boat Show 2024 in Lelystad, van 28 augustus tot 01 september 2024.

Maak kennis met Australiรซ's meest bekroonde luxe motorjacht bouwer Riviera Yachts en met de stijlvolle en verfijnde Riviera 4600 Sport Yacht Platinum Edition, een premiรจre voor de Benelux. 
Daarnaast zullen wij een Pirelli 35 aan u voorstellen van Pirelli Speedboats, inderdaad van het wereldwijd bekende bandenmerk. Ook dit merk en model zijn een primeur voor de Hiswa te Water 2024. 
Ons BestBoats team zal u met trots aan boord verwelkomen. U vindt ons op stand B18 VIP Boulevard.