De PIRELLI 35 rib van TecnoRib wint de Red Dot Award

De PIRELLI 35 rib van TecnoRib wint de Red Dot Award


TecnoRib

Een jaar na de lancering heeft de PIRELLI 35 één van de belangrijkste designprijzen ter wereld gewonnen: de internationale jury van de Red Dot Award, bestaande uit beroemde architecten en ontwerpers die sinds 1955 de meest innovatieve en interessante projecten hebben geselecteerd, heeft de Walkaround-lijn van TecnoRib gekozen in de categorie “Product Design”.

TecnoRib’s Walkaround lijn bestaat nu uit drie modellen en blijft wereldwijd bekendheid verwerven met zijn aerodynamische uiterlijk en ongeëvenaarde, eigentijdse stijl. Het robuuste model is het resultaat van de historische samenwerking tussen de scheepswerf en het Mannerfelt Design Team. Dit resulteerde in een direct herkenbaar ontwerp en extreme aandacht voor detail, waardoor deze verfijnde, high-performance modellen beroemd zijn geworden over de hele wereld, van Europa tot Australië.

Snelle looks
Ted Mannerfelt, zoon van de oprichter van de Zweedse firma Ocke heeft gewerkt aan een model ‘dat er snel uitziet, zelfs als het stilstaat’ en is daarmee trouw gebleven aan één van de belangrijkste grondbeginselen van de serie. Met een lengte van 11,20 meter en een breedte van 3,80 meter is de PIRELLI 35 de kleinste van de Walkarounds-lijn van TecnoRib, en het tweede model in chronologische zin. De boot werd ontworpen in navolging van de PIRELLI 42 met dezelfde sterke punten, maar in een kleinere ruimte.
TecnroRib

PIRELLI DNA
Het verfijnde en gezellige exterieur biedt maximaal comfort, terwijl het interieur is voorzien van een grote dinette en een aparte badkamer (op aanvraag). Het Seadek waarmee het dek is bekleed geeft direct een gevoel van comfort, terwijl op verzoek ook traditioneel teak kan worden gebruikt. Voor de indeling van het interieur kan worden gekozen uit vele opties, om een model te creëren dat zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de klant. De van de racerij afgeleide, tweetraps planerende romp weerspiegelt het sportieve, hoogwaardige DNA van Pirelli en combineert stabiliteit, veiligheid en hoge prestaties met een topsnelheid van meer dan 50 knopen.

Prestaties
De prijsuitreiking vindt plaats in Essen, Duitsland, op 20 juni 2022. “Deze prijs is de zoveelste bevestiging van het internationale succes van de stappen van vernieuwing en uitbreiding van onze productie, waarin wij sterk geloven. Het begint met design, maar omvat ook prestaties en technologie. Dit is de tweede keer dat de jury van de Red Dot Award één van onze modellen heeft gekozen uit een groep van andere zeer concurrerende en innovatieve projecten op diverse gebieden,” aldus Gianni De Bonis, CEO van Sacs Tecnorib. De winnaar van de prijs in 2009 was de PIRELLI Pzero 1400, de 14-meter die de harten van vele eigenaren veroverde en verbaasde vanwege de originaliteit van het ontwerp en de kwaliteit van de afwerking.

Meer informatie over de PIRELLI 35 vindt u via https://www.bestboats.nl/jacht-aanbod/p/190332-pirelli-35

Bron:
BootaanBoot.nl
De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Oprichter en eigenaar Arie Drenth en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.