Beleef snelheid en avontuur met een speedboot van PIRELLI | TecnoRib

Beleef snelheid en avontuur me een speedboot van Pirelli | TecnoRib

Een stijlvolle uitstraling, maximaal comfort én vermogens tot 2.000 PK. Dat zijn de ingrediënten voor de opvallende speedboten van PIRELLI en TecnoRib. Bestboats International Yachtbroker in Roermond is exclusief PIRELLI-dealer voor de Benelux en Duitsland.
PIRELLI Jet Tenders en T Line Tenders

In samenwerking met jachtwerf Tecnorib ontwikkelde PIRELLI diverse luxe tenders. Te beginnen met de jet tenders: deze compacte en gebruiksvriendelijke speedboten passen perfect in de garage van uw jacht. Deze modellen zijn standaard uitgerust met opties als een waterskihaak, een zwemtrap en geïntegreerd zwemplateau.
Speciaal voor de superjachten lanceerde PIRELLI de T Line. Dit is de luxe lijn van de PIRELLI-tenders. Deze tenders zijn groter en daardoor extra comfortabel. Binnen deze lijn kunt u kiezen voor een lengte tot 7,5 meter en extra standaard uitgerust met een marifoon, Raymarine GPS en teak.

PIRELLI RIBS
Gaat u liever voor een groter model? Dan is er een lijn met verschillende PIRELLI RIBS. Deze speedboten zijn verkrijgbaar in lengtes die oplopen tot maar liefst 18,5 meter. De RIBS zijn verkrijgbaar in sportuitvoering of met een cabin en u heeft de keuze voor in- of outboard motoren met vermogens tot wel 2.000 PK!

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Oprichter en eigenaar Arie Drenth en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.