De eerste Riviera 4600 SY Platinum Edition vaart vanaf nu door Europa!

Bestboats International Yachtbroker uit Roermond, Dealer Riviera Benelux & Germany, is trots om te vermelden dat de allereerste Rivier 4600 SY Platinum vanaf nu door Europa vaart.

In Juni 2022 heeft de familie Schliessas gekozen voor een nieuwe Riviera 4600 SY Platinum Edition en werd daarmee de eerste Europese eigenaar van dit model Riviera Yacht. Een fantastisch jacht, zeer geschikt voor de Europese Rivieren, wordt uitgevoerd met superieure uitrusting, luxe en een uitstraling die gegarandeerd opvalt in elk gezelschap.

Om hun keuze te bekrachtigen heeft de familie tijdens het Yachting Festival 20222 in Cannes de stand van Riviera Yachts bezocht en bij het zien van het Amerikaanse demomodel van de 4600 SY waren ze volledig verkocht! Dit was zonder twijfel hun jacht… 

Samen met Bestboats en de Décor & Interior Stylist van Riviera Yachts, Sarah Mathias werd het jacht via een Zoommeeting zeer stijlvol ingericht met de nieuwste kleuren en stoffencollectie van Riviera Yachts. Op papier een prachtig geheel maar in het echt nog vele malen mooier. 

Daarna was het even wachten op de voltooiing van het jacht op de werf in Coomera, en wekelijks werden we op de hoogte gehouden van de vorderingen via foto’s en films. Allemaal erg prettig voor de kopers om te zien hoe hun jacht tot leven kwam aan de andere kant van de wereld. 

Eindelijk werd 6 weken geleden het jacht in Sydney op de boot geladen voor zeetransport naar Rotterdam. Daar werd ze door team Bestboats verwelkomd en direct overgevaren naar de haven in Roermond. 

Afgelopen week werd ze op professionele wijze klaargemaakt voor de familie en eindelijk op 7 Juli 2023 was de grote dag daar dat het jacht officieel aan de familie kon worden overgedragen! 
 
 

Namens Riviera Yachts en Bestboats hebben we samen met de nieuwe eigenaren, hun naaste familie en vrienden een “Welcome to the Riviera Family” party gevierd, en hen bedankt voor hun vertrouwen in Bestboats en Riviera Yachts! Het was een mooie avond voor iedereen. 

Inmiddels is het jacht afgemeerd in haar thuishaven en hebben we weer een meer dan tevreden Riviera familie in ons Riviera hart opgenomen! Wij wensen hen mooie vaartochten binnen Europa en toasten nogmaals op “Heike”, de allereerste Riviera 4600 SY Platinum Edition in Europa! 

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Oprichter en eigenaar Arie Drenth en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.