De Riviera 4600 Sport Yacht Platinum Edition – Innovatie en stijl

De Riviera 4600 Sport Yacht Platinum Edition – Innovatie en stijl


Riviera 4600 Sport Yacht

Vijftig trotse Riviera teamleden onthulden onlangs het nieuwste Riviera model, de 4600 Sport Yacht Platinum Edition in de Gold Coast faciliteit van het bedrijf. De teamleden stonden in een rij om enthousiast het prachtige nieuwe jacht te aanschouwen toen het in het ochtendlicht verscheen.

De nieuwe 4600 Sport Yacht Platinum Edition van de premium luxe Australische botenbouwer Riviera is een uitstekend voorbeeld van innovatie, luxe en inspirerende ruimtes. Het jacht is voor het eerst te zien tijdens de Sanctuary Cove International Boat Show van 19 tot en met 22 mei.


Platinum Edition
Riviera 4600 Sport Yacht

De Riviera 4600 is voorzien van een reeks luxe Platinum Edition kenmerken zoals premium stoffen, hoogglans walnoothout kasten, in-vogue lounges en pluche tapijt onder de voeten. De hardtop en targa boog zijn afgewerkt in Riviera Platinum en de ventilatieopeningen en kofferdeksels zijn uitgevoerd in een prachtige zwarte afwerking. Het jacht heeft drie hutten met een midscheepse master cabin met voldoende stahoogte over de volle breedte van de boot. Bovendien zorgen de grote ramen voor veel natuurlijk licht.

Kuip
Het hydraulische zwemplatform biedt plaats voor een tender tot drie meter lang. De tender is te vergrendelen drie posities; tijdens het varen, voor toegang tot de garage of om de tender te water te laten. De garage onder de kuip heeft een elektrische deur en is speciaal voor watersportuitrusting, zoals een kajak of paddle board tot 2,70 meter lang. Een tweede toegang tot de garage is via een luik onder de kuip, waar men gemakkelijk stootwillen en landvasten kan opbergen.


Ontspanning
De opstap aan stuurboordzijde leidt naar een ruime kuip met een ontspannende lounge die de spiegel en de gehele bakboordzijde van de cockpit beslaat. Een ijskast en opslagruimte bevinden zich ook onder de lounge. Een opklapbare houten tafel met drankhouders is beschikbaar om te dineren of te gebruiken als koffietafel. Aan stuurboordzijde bevindt zich een barbecue, een koelkastlade, een ijsblokjesmachine en een spoelbak met mengkraan voor warm en koud water. Getinte ramen aan weerszijden bieden privacy en bescherming tegen het weer. De hardtop overkapping heeft twee elektrische zonnedaken. Het voordek is voorzien van drie zonnedekken met verstelbare hoofdsteunen en opbergkasten aan weerszijden en een dekluik naar voren.


Interieur
Riviera Yachts


Een centrale glazen schuifdeur en een groot luifelraam in de bakboordzijde van de salon verbinden de kuip en de salonruimte naadloos met elkaar. Wijd openslaande zijramen en een gebogen windscherm verbeteren het 360-graden uitzicht voor de gasten nog verder. De U-vormige keuken aan bakboordzijde is voorzien van een elektrische kookplaat met twee elementen en een combimagnetron met grill. Het royale massieve werkblad is voorzien van een roestvrijstalen spoelbak met mengkraan. Aan de overkant is er een extra werkblad met een koelkast van 150 liter en een vriezer van 50 liter, evenals een drankkast eronder. Aan weerszijden bevinden zich bovenkasten. Aan stuurboordzijde is een grote houten eettafel omringd door een luxueuze U-vormige salon die plaats biedt aan zes personen die kunnen genieten van een elektrisch bedienbare 43-inch TV ingebouwd in het dashboard aan stuurboordzijde.
Riviera Yachts

De master cabin baadt in natuurlijk licht door de grote ramen in de romp. Openslaande patrijspoorten zorgen voor een natuurlijke luchtstroom. Het over-sized Queen bed staat op de middenlijn en heeft een latex binnen vering matras. Nachtkastjes met laden staan aan weerszijden. Aan bakboord is een ligstoel en aan stuurboord lades en kasten. De en-suite badkamer is aan stuurboordzijde.

De VIP gastenhut voorin heeft een dubbel bed met opbergkasten aan weerszijden boven de lange ramen. De badkamer achter aan stuurboord kan worden gebruikt als en-suite voor de VIP-hut of als dagtoilet. De hut aan bakboord is optioneel een salon op het benedendek. Een wasmachine/droger is ook een optie in deze ruimte.


Techniek

De stuurstand direct voor de keuken heeft twee lederen en Alcantara sportstoelen. Die staan tegenover een dashboard met een kantelbaar sportstuur, uitgebreide motorbediening inclusief een joystick, twee Garmin Glass Cockpit navigatiehulpmiddelen en een C-zone bedieningspaneel. Het jacht is voorzien van airconditioning door het hele interieur met aparte controle-eenheden in de salon en staterooms. Het vermogen aan boord van de 4600 Sport Yacht wordt geleverd door twee Volvo Penta D6-IPS650’s met IPS10 POD aandrijvingen die elk 353kW (480pk) leveren. Er is ook een optie van Volvo Penta D8-IPS800s (2 x 441kW/600hp) met IPS 15 pod aandrijvingen beschikbaar. Een 11kW Kohler generator is inbegrepen om AC stroom te leveren. De GRP brandstoftank, met een inhoud van 2.100 liter, bevindt zich midscheeps en is gecoat met brandvertragende hars. Met een capaciteit voor zes slapende volwassenen aan boord, hebben de ontwerpers een royale 620-liter watertank en 151-liter vuilwatertank voorzien.

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Oprichter en eigenaar Arie Drenth en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.