Wordt u de nieuwe eigenaar van dit indrukwekkend luxe jacht?

De Riviera Sport Yacht 4800 Platinum Edition SII is een zeewaardig jacht met een krachtige en elegante uitstraling. Dit bijzonder luxe jacht is te bezichtigen en te koop bij Bestboats International Yachtbroker in Roermond. Riviera Yachts worden gebouwd in Australië. Dit in Europa nog relatief onbekende merk verrast. Riviera Yachts vallen op in styling en comfort. Een A-merk jacht met luxe en veel extra’s. Waardevast en met een 5-jarige garantie. Wordt u de nieuwe eigenaar? Dit jacht is meteen leverbaar bij Bestboats International Yachtbroker in Roermond.

Indrukwekkend
Het fraai gelijnd motorjacht is uitgevoerd in een chique kleurencombinatie van donkergrijs metallic, zilver en wit. Er is gebruik gemaakt van de allerbeste materialen. De fraaie verbinding van binnen naar buiten valt op. Buiten bevinden zich twee lounge gelegenheden, waaronder een prachtige tafel voor een groot gezelschap. De cockpit is voorzien van een bar met koelkast, ijsmachine, wasbak, en nog veel meer luxe! De reling is gemaakt van roestvrijstaal en het hout is hoogwaardig gelakt. Een tender past feilloos in de ruime tendergarage.

Compleet
Het jacht is voorzien van twee slaaphutten. De master cabin is voorzien van een tweepersoonsbed, de gastenhut van drie eenpersoonsbedden. De bekleding is uitgevoerd in sunbrella stof en het interieur is afgewerkt in walnoot. Twee ruime douchecabines completeren het aantrekkelijk slaapgedeelte. De zeer ruime salon beschikt over een elektrisch schuifdak. De luxe uitgevoerde stuurstand is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Op de verschansing aan stuurboord is een tweede joystick aanwezig, waarmee het jacht ook vanuit de kuip zeer nauwkeurig is te navigeren.

Comfort
In de Riviera 4800 Sport Yacht worden de nieuwste vrijwel geluidloze Volvo Penta IPS 800 D8 Twin Diesel motoren toegepast. Deze motor is zuiniger in energieverbruik, waardoor langere afstanden kunnen worden afgelegd. Daarnaast accelereert de boot veel sneller en heeft hij een hogere topsnelheid. Kortom, de Riviera 4800 Sport Yacht biedt heel veel comfort met uitzonderlijk grote prestaties. De elektrisch te openen tendergarage met elektrische lier voor een boot tot 2.70 meter maakt het geheel af.

Beleving
Het luxe jacht is een snelvarend jacht, geschikt voor heerlijke activiteiten op het water. Een dagje vaarplezier, een gelegenheid met grote groepen aan boord of een gezellige familievakantie. Ook is het jacht geschikt voor deelbezit en (semi-)permanente bewoning. Dat betekent dat u met dit jacht verre reizen kunt maken of juist een leuk weekend op het water kunt spenderen.

Klik hier voor meer informatie over de Riviera 4800 Sport Yacht

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Oprichter en eigenaar Arie Drenth en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.