TecnoRib is opnieuw BOB finalist met de PIRELLI 50

De PIRELLI 50 van TecnoRib behoort tot de finalisten voor BOB, de Best of Boats Award, in de categorie Best for Fun. Inflatables zijn in het verleden slechts twee keer finalist geweest bij de awards, en beide waren van de TecnoRib Walkarounds lijn.

De jury van een van de meest prestigieuze internationale nautische prijzen, de Best of Boats Award, heeft bekendgemaakt dat de PIRELLI 50, ontworpen door Mannerfelt Design Team, een finalist is in de categorie Best for Fun. Het vlaggenschip van de Walkarounds-lijn van TecnoRib - officiële licentiehouder voor het merk PIRELLI - vertegenwoordigt het hoogtepunt van een reeks die wereldwijd steeds meer waardering krijgt: het is niet alleen de tweede keer dat een van de modellen als finalist wordt aangewezen, maar er zijn in de geschiedenis van de prijs slechts twee opblaasbare boten gekozen door de internationale jury.

Elk jaar selecteren de BOB-juryleden de beste motorboten die de afgelopen 12 maanden op de markt zijn gebracht. Dit jaar kozen ze de PIRELLI 50, 15 meter lang met een maximumsnelheid van meer dan 50 knopen, vanwege de succesvolle mix van zijn uitnodigende uitstraling, met ruime buitenruimtes, benedendek met dubbele cabine en badkamer, en de sportiviteit waar de ribs van TecnoRib bekend om staan, gewaarborgd door toptechnologie en goede prestaties.

Deze aankondiging bevestigt zowel het succes van de lijn, waarop de Italiaanse scheepswerf zich in het kader van zijn in 2020 gelanceerde industriële groeiplan sterk heeft toegespitst, als de ontwikkeling van een categorie die steeds meer aandacht krijgt in de bootindustrie, zoals blijkt uit de stijging van de verkoop en de grote belangstelling op recente bootshows voor inflatables en maxi ribs. Met als doel een steeds belangrijker referentiepunt in de sector te worden met een gevarieerd aanbod voor zijn klanten, heeft TecnoRib eind 2021 de krachten gebundeld met een merk van hetzelfde niveau, waarbij Sacs Tecnorib is ontstaan, met als CEO Gianni De Bonis en als directeur Matteo Magni.

Ooit is Tecnorib Srl, momenteel Sacs Tecnorib Spa, de officiële licentiehouder van de merken PIRELLI en P. voor inflatable boten. De licentieovereenkomst met Pirelli valt binnen een Pirelli Design incubator voor high-end projecten, met als doel de technologische knowhow, de topprestaties en de onmiskenbare glamour die inherent zijn aan het merk Pirelli te versterken.

Ga voor meer informatie naar: www.tecnorib.it | www.pirellidesign.com

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Oprichter en eigenaar Arie Drenth en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.