Nederland verkennen met de boot: 5 mooie plekjes!

Waterrijk Nederland heeft op vaargebied veel te bieden. Bijna overal zijn mooie vaarbestemmingen te vinden en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zetten 5 mooie plekjes voor u op een rij.
 
De Friese Meren
Wie Friesland zegt, zegt water. Deze provincie is dan ook een geweldige bestemming voor een vaarvakantie in eigen land. Geniet vanaf uw dek van de prachtige Friese Meren. Slenter door pittoreske dorpjes. Plof neer op een terras aan het water. Of maak een mooie wandeling door de Nationaal Parken. U raakt er niet uitgekeken!
 
De Marker Wadden en het Markermeer
Midden in het Markermeer ligt een groepje eilanden, de Marker Wadden. Deze kunstmatig aangelegde eilanden zijn een waar paradijs voor vissen en vogels. Vaar naar het Haveneiland en maak kennis met dit unieke natuurgebied. Of verken de leuke dorpjes aan het Markermeer.
 
Nationaal Park Weerriben-Wieden
In de kop van Overrijssel vindt u Nationaal Park Weerribben-Wieden. In deze waterrijke omgeving kunt u diverse vaartochten maken door de prachtige natuur. Wilt u het Nationaal Park te voet of te fiets verkennen? Ook dat is mogelijk. Zet dus snel koers naar een van de vele jachthavens.
 
De Zeeuwse eilanden
Op vaarvakantie in Zeeland? Doen! Zeeland heeft alles in huis voor een afwisselende vaarvakantie. In deze provincie kunt u op talloze manieren het water op. Maak een tocht over het Veerse Meer of het Grevelingenmeer. Verken de prachtige natuur. En bezoek de historische plaatsen op de Zeeuwse eilanden.
 
Maasplassen
Bent u een echte watersportliefhebber? Bezoek dan de Midden-Limburgse Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Meer aan in een luxe jachthaven. Ontspan op een van de dagstranden. Of bezoek een hippe beachclub. De Maasplassen beiden voor elk wat wils!

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Oprichter en eigenaar Arie Drenth en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.