Hoe maak ik mijn jacht klaar voor de verkoop?

U heeft de knoop doorgehakt: u gaat uw jacht verkopen. Maar hoe maakt u hem klaar voor de verkoop? In dit artikel geven wij u een aantal tips. Zo bent u verzekerd van een snel en succesvol verkoopresultaat!
 
De eerste indruk telt 
Denk eens terug aan het moment dat u uw jacht kocht. Hoe zag deze er toen uit? Probeer uw jacht voor de verkoop zoveel mogelijk terug te brengen naar zijn oorspronkelijke staat. Verwijder persoonlijke bezittingen, zorg ervoor dat het schoon en opgeruimd is en kijk of er nog reparaties uitgevoerd moeten worden. Als u uw jacht vanuit onze verkoophaven en botenshowroom verkoopt, dan nemen wij u dit werk uit handen. Ons team zorgt ervoor dat uw jacht er pico bello uitziet en technisch in orde is. Een goede eerste indruk is tenslotte een belangrijke stap op weg naar een succesvolle verkoop!
 
Papierwerk in orde
Het is belangrijk dat uw papierwerk in orde is. Verzamel alle documenten die met uw jacht te maken hebben. Zoals het BTW bewijs en, indien van toepassing, de CE documenten, maar bijvoorbeeld ook de rekeningen en handleidingen van apparatuur aan boord. Zorg ook voor een duidelijk overzicht van onderhoudswerkzaamheden die zijn uitgevoerd. Maak een lijst van alle zaken die wél en juist niet bij de prijs zijn inbegrepen. Hoe meer details, hoe beter. Zo komt niemand voor verrassingen te staan.

 Deskundig advies
Overweegt u uw jacht te verkopen? Dan helpen wij u graag op weg met deskundig advies en een verkoopstrategie op maat. Onze bewezen succesformule en jarenlange ervaring leiden in de huidige markt doorgaans tot snelle verkopen. Neem nú contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies of bezoek onze verkoophaven. Meer weten over onze innovatieve verkoopmethode? Kijk op onze website.

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Oprichter en eigenaar Arie Drenth en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.