Topmerken Riviera Yachts en TecnoRib | PIRELLI exclusief bij Bestboats

Bij het horen van de namen Riviera Yachts en TecnoRib | PIRELLI gaat het hart van menig watersportliefhebber sneller kloppen. Deze twee topmerken zijn een lust voor het oog. En voor de echte kenners: heerlijk om in te varen. Bestboats International Yachtbroker is officieel dealer van zowel TecnoRib | PIRELLI RIB’s en tenders als Riviera Yachts in de Benelux en Duitsland. 

In onze botenshowroom in Roermond, geheel in stijl van een jachthaven, presenteren we u graag de exclusieve Riviera 4800 Sport Yacht Platinum Edition en de PIRELLI 35, welke geselecteerd was als finalist voor de Best of Boats Award 2021 in de categorie Best for Fun.

Premium Riviera 4800 Sport Yacht Platinum Edition
Riviera Yachts is een van de grootste en meest toonaangevende jachtbouwers ter wereld. De Riviera 4800 Sport Yacht Platinum Edition is een ware parel van het Australische topmerk. Het jacht heeft het allemaal: pure luxe, een strakke styling en alle mogelijkheden om optimaal te ontspannen. Dit en de uitmuntende zeewaardigheid maken uw verblijf op het premium jacht telkens weer een bijzondere ervaring. 

Snelheid en comfort met PIRELLI 35
Als snelheidsfanaat kunt u uw hart ophalen met de PIRELLI 35. Snel, sportief, stijlvol en comfortabel. De P35 is een échte eyecatcher. Voor watersporters die op zoek zijn naar een RIB met eersteklas vaarprestaties, een stilistische look én comfort van het hoogste niveau is het nieuwe model van TecnoRib | PIRELLI een uitstekende keuze. Deze uitvoering staat garant voor kwaliteit, veiligheid, topprestaties en design. Deze razendsnelle RIB is exclusief verkrijgbaar bij Bestboats.

Goed om te weten
 Van 1 tot en met 5 september 2021 stond HISWA te Water gepland. Bestboats zou tijdens deze in-water boatshow de Riviera 4800 Sport Yacht en de PIRELLI 35 presenteren aan de VIP-Boulevard te midden van de superjachten en exclusieve merken. Helaas is de 37ste editie van de watersportbeurs HISWA geannuleerd. We kijken alvast uit naar de HISWA te Water editie 2022 in de Batavia Haven in Lelystad. 

Het Bestboats-team is 7 dagen per week beschikbaar voor jachtmakelaardij en nieuwbouw aanbod, waaronder PIRELLI Speedboats en Tenders en Riviera Yachts. Bestboats is exclusief dealer Benelux-Duitsland voor TecnoRib | PIRELLI Speedboats & Tenders en Riviera Yachts. Bezoek onze sfeervolle botenshowroom in Roermond, geheel in de stijl van een jachthaven. 

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Oprichter en eigenaar Arie Drenth en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.