Uw boot een naam geven? Doen!

De naam van uw boot zegt veel over u als persoon. Het is daarom belangrijk dat de naam goed bij u past. Hoe kiest u nou dé perfecte naam? Wij geven u een aantal handige tips.
 
De natuur als inspiratie
Moeder natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Namen van bloemen, planten of dieren kunnen een goede keuze zijn. Denk ook eens aan natuurverschijnselen, zoals een eclips of de aurora borealis. Ideeën genoeg!
 
Zoek het avontuur
Of u nou op vaarvakantie gaat in eigen land, naar het buitenland vaart of dagtochtjes maakt, varen betekent avontuur! Het is niet voor niks dat veel boten avontuurlijke namen hebben, zoals Explorer of Horizon. Ook iets voor u?
 
Belangrijke vrouwen
Traditioneel vernoemden zeelieden hun schepen vaak naar belangrijke vrouwen in hun leven. Geef uw boot de naam van uw vrouw, dochter of moeder. Of kies een combinatie van hun namen. Uiteraard houdt ook niemand u tegen als u uw boot wilt vernoemen naar een belangrijke man in uw leven 😉
 
Een vleugje humor
Houdt u wel van een grapje? Dan is een humoristische naam misschien iets voor u. Bedenk wel dat niet iedereen hetzelfde gevoel voor humor heeft. Leg de naam daarom eerst voor aan vrienden of familie, voordat u uw definitieve keuze maakt.  
 
Een laatste tip
We adviseren u om het kort en krachtig te houden. Dat klink niet alleen het mooist, maar is ook handig als u bijvoorbeeld in een noodgeval met de kustwacht moet communiceren. Heeft u inspiratie nodig? Neem dan een kijkje bij het aanbod jachten op onze website.
 

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Oprichter en eigenaar Arie Drenth en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.