Verkopen

Overweegt u uw schip te verkopen, dan komt u voor een aantal keuzes te staan. Met welke makelaar u in zee gaat en in welke regio u uw boot het best kunt aanbieden bijvoorbeeld.

BestBoats heeft inmiddels een aantal verkooplocaties, met als hoofdlocatie Boulevard Nautique Roermond, Deze drijvende showroom in de stijl van een jachthaven biedt fabrikanten en werven van luxe motor- en zeiljachten een exclusief verkooppunt om nieuwe en gebruikte jachten onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

Daarnaast vindt u Bestboats in Ophoven ( België) Ohé &Laak ( Maasplassen), Well  (Noord-Limburg), Mook (Mookerplas) en Berlijn (Duitsland, allemaal centraal gelegen aan of rondom water, en op een geringe afstand van het Duitse Ruhrgebied, het Belgische achterland, Nederland en Scandinavië.  Ideale locaties, bereikbaar voor een groot publiek. Dat een makelaar betrouwbaar moet zijn en veel ervaring dient te hebben is van zelfsprekend. Echter, veel makelaars werken passief. Voor u als verkopende partij is het, zeker in deze tijd, van belang om de markt actief te benaderen. Alleen het plaatsen van wat foto’s op internet is niet meer afdoende.

BestBoats locaties

BestBoats daarentegen beoordeelt en taxeert uw boot voor een gedegen verkoopanalyse. Vervolgens bepalen wij in overleg met u een verkoopstrategie, met als basis de courantheid en de daaraan gekoppelde marktwaarde. Na uw akkoord op deze verkoopstrategie stellen wij een bemiddelingsopdracht op voor een periode van 6 maanden.U meert uw schip af aan onze verkoopsteiger en vervolgens nodigen wij geïnteresseerden persoonlijk uit voor een presentatie.

Deze ‘kopers’ komen uit onze database met personen die op zoek zijn naar een schip als het uwe. Van elk schip wordt een professionele fotoreportage gemaakt en, indien van toepassing, een videobrochure (commercial) opgenomen. Deze worden in meerdere talen via internet verspreid. Tevens zal het jacht worden gepresenteerd op en in diverse nationale en internationale sites en watersportbladen.

“Het BestBoats team zal zich maximaal inspannen om tot een succesvolle verkoop te komen!”

Inruil van uw oude schip

Wanneer wij voor uw schip een koper hebben gevonden die nog een boot moet verkopen/inruilen, zullen wij dat met u bespreken. Heeft u daar zelf geen interesse in, dan bestaat de mogelijkheid dat BestBoats het schip voor haar rekening en risico zal inruilen. Zo heeft u de verkoopsom weer beschikbaar voor andere investeringen.

Waarom (ver)kopen via BestBoats

  • Persoonlijke aandacht staat hoog in ons vaandel, zowel voor de verkoper als de koper
  • BestBoats opereert internationaal en bedient markten als Rusland, Scandinavië, Roemenië en Turkije
  • Professionele videopresentaties van aangeboden schepen

Uw boot verkopen?

Maakt u eens een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Klik op de button hieronder, vul uw naam, telefoonnummer, e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.