Uw jacht verkopen

Overweegt u uw schip te verkopen, dan komt u voor een aantal keuzes te staan. Met welke makelaar u in zee gaat en in welke regio u uw boot het best kunt aanbieden bijvoorbeeld.

BestBoats heeft inmiddels een aantal verkooplocaties, met als hoofdlocatie Boulevard Nautique Roermond. Deze drijvende showroom in de stijl van een jachthaven biedt fabrikanten en werven van luxe motor- en zeiljachten een exclusief verkooppunt om nieuwe en gebruikte jachten onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

Daarnaast vindt u Bestboats in Ophoven (België) Ohé &Laak (Maasplassen), Well  (Noord-Limburg), Mook (Mookerplas) en Berlijn (Duitsland, allemaal centraal gelegen aan of rondom water, en op een geringe afstand van Duitsland, België, Nederland en Scandinavië. Ideale locaties, bereikbaar voor een groot publiek. Dat een makelaar betrouwbaar moet zijn en veel ervaring dient te hebben is vanzelfsprekend. Echter, veel makelaars werken passief. Voor u als verkopende partij is het, zeker in deze tijd, van belang om de markt actief te benaderen. Alleen het plaatsen van wat foto’s op internet is niet meer afdoende.

BestBoats locaties

BestBoats daarentegen beoordeelt en taxeert uw boot voor een gedegen verkoopanalyse. Vervolgens bepalen wij in overleg met u een verkoopstrategie, met als basis de courantheid en de daaraan gekoppelde marktwaarde. Na uw akkoord op deze verkoopstrategie stellen wij een bemiddelingsopdracht op voor een periode van 6 maanden. U meert uw schip af aan onze verkoopsteiger en vervolgens nodigen wij geïnteresseerden persoonlijk uit voor een presentatie.

Deze ‘kopers’ komen uit onze database met personen die op zoek zijn naar een schip als het uwe. Van elk schip wordt een professionele fotoreportage gemaakt en, indien van toepassing, een video (commercial) opgenomen. Deze worden in meerdere talen via internet verspreid. Tevens zal het jacht worden gepresenteerd op en in diverse nationale en internationale sites en watersportbladen.

Verkoop gedurende de winter

Wilt u graag uw jacht verkopen gedurende de winterdagen of in 2019 uw jacht ingeruild hebben voor een nieuw jacht? Wij hebben een speciaal winterprogramma samengesteld om verkoop van uw boot te realiseren, waarbij u uw boot ook zorgeloos en eenvoudig kunt verkopen vanaf een plek in winterstalling.

Best Boats werkt volgens een 10-stappenplan – van de taxatie van uw jacht, tot aan onderhoud en styling tot aan een succesvolle verkoop. De keuze is aan u of en hoe intensief u bij dit traject betrokken wilt zijn. In de basis gaan wij actief op zoek naar een passende koper voor uw jacht en neemt het contact met potentiële kopers van uw jacht op kundige wijze van u over. U hoeft zelf niet met de details bezig te zijn, dit doen wij voor u.

“Het BestBoats team zal zich maximaal inspannen om tot een succesvolle verkoop te komen!”

Inruil van uw oude schip

Wanneer wij voor uw schip een koper hebben gevonden die nog een boot moet verkopen/inruilen, zullen wij dat met u bespreken. Heeft u daar zelf geen interesse in, dan bestaat de mogelijkheid dat BestBoats het schip voor haar rekening en risico zal inruilen. Zo heeft u de verkoopsom weer beschikbaar voor andere investeringen.

Waarom (ver)kopen via BestBoats

  • Persoonlijke aandacht staat hoog in ons vaandel, zowel voor de verkoper als de koper
  • BestBoats opereert internationaal en bedient ook markten als Duitsland, België, Rusland, Scandinavië, Roemenië en Turkije
  • Professionele videopresentaties van aangeboden schepen

Uw boot verkopen?

Maakt u eens een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Klik op de button hieronder, vul uw naam, telefoonnummer, e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.