Bestboats presenteert Riviera en PIRELLI op Cannes Yachting Festival

LIMBURGSE JACHTMAKELAAR BESTBOATS PRESENTEERT TOPMERKEN OP YACHTING FESTIVAL 2021 IN CANNES

Van 7 tot en met 12 september 2021 is Cannes ‘s werelds hoofdstad van luxe jachten. Bestboats International Yachtbroker is aanwezig op de stands van 2 prestigieuze merken die worden gepresenteerd aan een internationaal publiek van watersportliefhebbers: Riviera Yachts en TecnoRib PIRELLI Tenders & Speedboats.

Riviera Yachts: de grootste bouwer van luxe motorjachten in Australië
Op het grootste eiland van de wereld, welke door drie oceanen en vier zeeën omringd is, ligt de werf van Riviera Yachts aan de goudkust van Australië. Hier worden de zeer luxueuze en duurzame jachten van Riviera gebouwd door een bedrijf met grote liefde voor watersport en functioneel design. Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen, want de jachten worden getest in de zwaarste offshore omgevingen ter wereld! Het Riviera team bestaat uit 800 mensen die in 40 jaar tijd meer dan 5.700 jachten bouwden. Vandaag de dag wordt Riviera Yachts internationaal geroemd om zijn ongeëvenaarde kwaliteit, uitstekende materialen, gebruiksgemak en luxe afwerking.

Tijdens het Cannes Yachting Festival presenteren Riviera Yachts en Bestboats twee modellen: de stijlvolle en elegante Riviera 6000 Sport Yacht Platinum Edition, en de sportieve Riviera 39 Open Flybridge.

Op de stand kunt u ook informatie krijgen over de twee meest recente premières en aankondigingen van Riviera: de 645 SUV die in mei in première ging en de nieuwe Riviera 78 Motor Yacht.

Riviera Yachts is  exclusief verkrijgbaar bij Bestboats voor de Benelux en Duitsland. Op Cannes Yachting Festival vindt u ons op PAN209 & Pan 008.

Bekijk hier de video over Riviera Yachts

TecnoRib PIRELLI Tenders & Speedboats

Snelheidsfanaten kunnen hun hart ophalen met de tenders en speedboats van TecnoRib PIRELLI. Dit merk biedt watersportliefhebbers ongekende vrijheid. De hoge kwaliteit, robuuste vormgeving en het bijzondere design in combinatie met maximaal comfort en opwindende vaarprestaties maken deze tenders & speedboats uitermate geschikt om alle wateren te verkennen. Tijdens de beurs presenteren TecnoRib PIRELLI en Bestboats zowel de PIRELLI 35 als de PIRELLI 42. Ook is er een kleine primeur.

TecnoRib PIRELLI Tenders & Speedboats is exclusief verkrijgbaar bij Bestboats voor de Benelux en Duitsland. Op Cannes Yachting Festival vindt u ons op PAN017.

Bekijk hier de video over TecnoRib PIRELLI Tenders & Speedboats

Cannes Yachting Festival
Cannes Yachting Festival is een must-see evenement voor luxury yachting. Al bijna 50 jaar brengt de imposante boat show vele watersportliefhebbers uit de hele wereld en meer dan 500 exposanten samen. Alle grote spelers van de jachtwereld zijn op het festival te vinden. Het Yachting Festival biedt dit jaar plaats aan bijna 600 boten, 430 exposanten en meer dan 140 previews (10% meer dan in 2019).

Over Bestboats
Het Bestboats team is 7 dagen per week beschikbaar voor jachtmakelaardij en nieuwbouw aanbod, waaronder PIRELLI Speedboats en Tenders en Riviera Yachts. Bestboats is exclusief dealer Benelux-Duitsland voor PIRELLI Speedboats & Tenders en Riviera Yachts sinds 2019. Bezoek onze sfeervolle botenshowroom in Roermond, speciaal voor u in de stijl van een jachthaven gebouwd.

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Oprichter en eigenaar Arie Drenth en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.