BestBoats presenteert Riviera Yachts aan internationaal publiek

BESTBOATS PRESENTEERT TOPMERK RIVIERA YACHTS OP ’S WERELD MEEST TOONAANGEVENDE BOATSHOW IN CANNES

Van 7 tot en met 12 september 2021 meert Bestboats International Yachtbroker aan in Cannes. Tijdens het Cannes Yachting Festival vindt u het team van Bestboats aan boord van het exclusieve Australische merk Riviera Yachts.

Riviera Yachts: de grootste bouwer van luxe motorjachten in Australië
Op het grootste eiland van de wereld, welke door drie oceanen en vier zeeën omringd is, ligt de werf van Riviera Yachts aan de goudkust van Australië. Hier worden de zeer luxueuze en duurzame jachten van Riviera gebouwd door een bedrijf met grote liefde voor watersport en functioneel design. Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen, want de jachten worden getest in de zwaarste offshore omgevingen ter wereld! Het Riviera team bestaat uit 800 mensen die in 40 jaar tijd meer dan 5.700 jachten bouwden. Vandaag de dag wordt Riviera Yachts internationaal geroemd om zijn ongeëvenaarde kwaliteit, uitstekende materialen, gebruiksgemak en luxe afwerking.

Tijdens het Cannes Yachting Festival presenteren Riviera Yachts en Bestboats twee modellen:
  • Riviera 6000 Sport Yacht Platinum Edition
De Riviera 6000 Sport Yacht Platinum Edition is de grotere zus van de Riviera 4800. Dit jacht is voorzien van indrukwekkende Platinum details. Zo biedt het jacht drie of vier staterooms, inclusief de optie van een royale full-beam “Presidential” master suite. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een bijkeuken of bemanningshut. De eigentijds elegante, zachte stoffen en hoogglans houten afwerkingen geven dit jacht een zeer luxueuze uitstraling. Het jacht beschikt over drie badkamers, waaronder 2 en-suites voor de Master en VIP gastenhut voorin.

De cockpit leidt direct naar de salon, waar de glazen dakramen de achterste kombuis verlichten en een zonnedak licht en lucht geeft aan de dinette, de lounge en de stuurstand voorin. De grote tendergarage onder de cockpit is toegankelijk via een hydraulische spiegeldeur. De  Riviera 6000 Sport Yacht wordt aangedreven door het Volvo Penta IPS950 systeem met twee D11 turbodieselmotoren van elk 533 kW/725 pk met Electronic Vessel Control, joystick manoeuvreerbaarheid en Glass Cockpit navigatiesysteem.
  • Riviera 39 Open Flybridge
De Riviera 39 Open Flybridge heeft een eigentijdse en sportieve elegantie. Van haar kenmerkende ramen in de romp tot en met de verlengde flybridge. Het jacht biedt met twee staterooms en een royale badkamer accommodatie aan maar liefst vijf volwassenen.

De cockpit is een open ruimte, die zich ook ideaal leent voor entertainment en allerlei watersporten. Optionele uitklapbare zitplaatsen zijn verzonken in de kuip aan beide zijden. Een trapladder verbindt de cockpit met de verlengde flybridge. De stuurstand bevindt zich voorin en de grote L-vormige salon bevindt zich achterin het jacht. Deze kan ook worden omgebouwd tot een royaal zonneterras. De salon omvat de onderste stuurstand, voor de kombuis en de lounge en eetruimte.

De Riviera 39 Open Flybridge wordt aangedreven door het Volvo Penta IPS600 systeem met twee D6 turbodieselmotoren van elk 324 kW/440 pk met Electronic Vessel Control joystick voor optimale wendbaarheid en een Glass Cockpit navigatiesysteem.

Daarnaast zal er op de Riviera stand  ook gedetailleerde informatie beschikbaar zijn over de twee meest recente premières en aankondigingen van Riviera:
  • de Riviera 645 SUV die in Mei 2021 in première ging en;
  • de Riviera 78 Motor Yacht, een nieuwe klasse jacht die haar wereld première al beleven in 2022
Riviera Yachts is  exclusief verkrijgbaar bij Bestboats voor de Benelux en Duitsland. Op Cannes Yachting Festival vindt u ons op PAN209 & Pan 008.

Bekijk hier de video over Riviera Yachts 2021

Cannes Yachting Festival

Cannes Yachting Festival is een must-see evenement voor luxury yachting. Al bijna 50 jaar brengt de imposante boat show vele watersportliefhebbers uit de hele wereld en meer dan 500 exposanten samen. Alle grote spelers van de jachtwereld zijn op het festival te vinden. Het Yachting Festival biedt dit jaar plaats aan bijna 600 boten, 430 exposanten en meer dan 140 previews (10% meer dan in 2019).

Over Bestboats
Het Bestboats team is 7 dagen per week beschikbaar voor jachtmakelaardij en nieuwbouw aanbod, waaronder PIRELLI Speedboats en Tenders en Riviera Yachts. Bestboats is exclusief dealer Benelux-Duitsland voor PIRELLI Speedboats & Tenders en Riviera Yachts sinds 2019. Bezoek onze sfeervolle botenshowroom in Roermond, gelegen direct naast de Designer Outlet Roermond.

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Eigenaar Tijn Teuwsen en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.