De beste tijd om een boot te kopen

De zon schijnt, u kijkt uit over het water en denkt: ‘Ik wil ook een boot!’. Herkenbaar? Veel mensen besluiten in de zomer om een boot aan te schaffen. Maar is dit wel de beste tijd om een boot te kopen?
Een boot kunt u altijd aanschaffen. Als in de zomer een boot koopt, heeft u er direct plezier van. Op vaarvakantie in eigen land, het buitenland of dagtochtjes in uw eigen omgeving. Met een eigen boot is het mogelijk. Heeft u ons aanbod al gezien?

Gebruikte en nieuwe boten
Wilt u pas volgend vaarseizoen te water gaan? Of heeft u al een jacht en wilt u zich langer oriënteren op de markt? Weet dan dat de beste tijd om een boot te kopen, verschilt voor nieuwe en gebruikte boten.
  •  Gebruikte boot: einde van het seizoen
    Na de zomer worden er vaak meer tweedehands boten te koop aangeboden in Nederland, België en Duitsland. Laat u niet verleiden om overhaast een keuze te maken. Gebruik het najaar om u te oriënteren. Heeft u uw handtekening onder het koopcontract gezet? Geen probleem, ook in de winter heeft u nog voldoende tijd voor eventuele aanpassingen, onderhoud en papierwerk. Zo gaat u goed voorbereid het water op.
  • Nieuwe boot: november of december
    Heeft u interesse in een nieuwe boot? Zorg er dan voor dat u in november en december start met de koop. Op deze manier heeft u nog genoeg tijd om uw nieuwe boot te laten aanpassen aan uw persoonlijke wensen, voordat het nieuwe vaarseizoen start.

Onze tip
Wilt u een nieuwe of gebruikte boot aanschaffen? Schrijf u dan in als bootzoekende bij Bestboats. Wellicht heeft u een specifiek type jacht of merk in gedachten? Weet u nog niet welk type motorboot bij u past? We helpen u graag verder. Wie weet komt het jacht van uw dromen snel voorbij

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Eigenaar Tijn Teuwsen en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.