Veilig aan boord met gas en elektra

Een veilige installatie, het gebruik en periodiek onderhoud van gas en elektra aan boord van uw jacht is belangrijk. Op die manier voorkomt u ongelukken. Wij hebben op een rij gezet wat u moet weten over gas en elektra aan boord.
Gebruik van gas

Is uw jacht voorzien van een gasinstallatie? Maak dan gebruik van propaan of butaan. Plaats de gasfles altijd buiten en rechtop in een gasbun. Berg ook lege gasflessen veilig op in een kast of gasbun. Gaat u van boord of maakt u geen gebruik meer van gasapparatuur, zoals de verwarming? Sluit de gasfles dan af. Zorg ook altijd voor voldoende ventilatie aan boord. Zo voorkomt u condens of koolmonoxide aan boord. Wij adviseren u om de gasleiding elke drie jaar te laten inspecteren door een watersportorganisatie met het ‘Certificaat Gastechniek’. Hiervoor werkt Bestboats International Yachtbroker samen met een gecertificeerd partner in de regio.

Gebruik van elektra
Om brand of andere schade te voorkomen, is het ook verstandig om de elektrische apparatuur aan boord regelmatig te controleren. Kijk bijvoorbeeld of alle aansluitingen goed werken en of de bekabeling in orde is. Controleer ook regelmatig het vloeistofniveau in de accu’s en vul eventueel bij. Check meteen of er voldoende frisse lucht is in de accuruimte. 

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Oprichter en eigenaar Arie Drenth en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.