Wij werken op basis van no-cure-no-pay

Verkoopt u uw jacht via Bestboats? Dan profiteert u van ons beleid zonder vaste courtages. Wij werken op basis van no-cure-no-pay. In dit artikel nemen we u in een notendop mee in onze werkwijze die erop gericht is om u volledig te ontzorgen.
Full service dienstverlening
Wanneer u uw motorjacht verkoopt via Bestboats International Yachtbroker in Roermond, betaalt u alléén een courtage over de verkoopprijs als uw jacht daadwerkelijk verkocht wordt. Dat is mogelijk dankzij onze full service dienstverlening. Wij bieden u een verkoopplan op maat:
  • Verkoopondersteuning van A tot Z;
  • Wij brengen uw motorjacht onder de aandacht van duizenden nationale en internationale potentiële kopers;
  • Marketingcampagnes speciaal afgestemd op de verkoop van uw jacht;
  • Wij werken op basis van no-cure-no-pay;
  • Via uw persoonlijke login kunt u onze verkoopactiviteiten op de voet volgen;
  • Verkoop vanuit onze luxe en centraal gelegen verkoophaven;
  • Ons toegewijde team zet zich voor 100% in om uw jacht snel te verkopen door actief naar de juiste koper te zoeken.

Aanvullende services
Bij Bestboats denken wij graag met u mee. Daarom kunnen onze standaarddiensten worden uitgebreid met aanvullende services. Aangepast op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld blijven varen met uw jacht? Dat is mogelijk! Verhoog dan de ervaring van potentiële kopers op afstand met een virtuele tour door uw jacht. Bestboats maakt het mogelijk.
Wilt u meer weten over onze dienstverlening en hoe wij werken op basis van no-cure-no-pay? Neem dan contact met ons op via +31 475 74 37 05 of mail naar info@bestboats.nl.

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Oprichter en eigenaar Arie Drenth en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.