Maak kennis met het premium luxe jachtmerk Riviera Yachts

Heeft u al eens gehoord van het Australische merk Riviera Yachts? Menig watersportliefhebber klinkt deze naam vast bekend in de oren. Bent u bekend met het luxe, exclusieve jachtmerk Riviera? Dan deelt u vast onze passie voor dit prachtmerk. Bestboats International Yachtbroker is officieel importeur voor Riviera Yachts in de Benelux en Duitsland.

Kiest u voor luxe, comfort en optimaal genieten van de rust en ruimte op het water? Het exclusieve aanbod van de Australische jachtenbouwer Riviera Yachts biedt dan onbegrensde mogelijkheden. Riviera Yachts biedt keuze uit ruim twintig uitzonderlijk fraai vormgegeven modellen van 39 tot 78 feet. Ervaar een nieuwe dimensie in varen. 

Grootste bouwer van luxe motorjachten
Op ’s werelds grootste eiland ligt de werf van Riviera Yachts. Een imposante aanblik, want de scheepswerf ligt aan de goudkust van Australië. Op deze bijzondere locatie worden de zeer luxe en duurzame jachten van Riviera gebouwd. Het geheim achter de jachten? Het bedrijf heeft een grote liefde voor watersport en functioneel design. 

Internationaal geroemd
In één van de zwaarste offshore omgevingen ter wereld test Riviera zijn jachten. Daarom zijn de schepen van een kwaliteit waarop u met een gerust hart kunt vertrouwen. Het 800- koppige team van Riviera bouwde in 40 jaar tijd meer dan 5.700 jachten. And counting… Het is dan ook niet vreemd dat internationale kenners het merk roeren om zijn ongeëvenaarde kwaliteit, uitstekende materialen, gebruiksgemak en luxe afwerking. 

We lichten enkele bijzondere modellen eruit:

 • Riviera 4800 Sport Yacht Platinum Edition
  Het sportjacht Riviera 4800 is een ware parel van het Australische topmerk. Dit jacht is voorzien van indrukwekkende Platinum details. Het jacht heeft het allemaal: pure luxe, een strakke styling en alle mogelijkheden om optimaal te ontspannen. Dit en de uitmuntende zeewaardigheid maakt uw verblijf op dit premium jacht telkens weer een bijzondere ervaring.
   
 • Riviera 6000 Sport Yacht Platinum Edition
  De Riviera 6000 Sport Yacht Platinum Edition is de grotere zus van de Riviera 4800. Dit jacht is net als de Riviera 4800 voorzien van indrukwekkende Platinum details. Zo biedt het jacht drie of vier staterooms, inclusief de optie van een royale full-beam ‘Presidential’ master suite. Daarnaast kunt u kiezen voor een bijkeuken of bemanningshut. De eigentijds elegante, zachte stoffen en hoogglans houten afwerkingen geven dit jacht een zeer luxueuze uitstraling. Het jacht beschikt over drie badkamers, waaronder 2 en-suites voor de Master en VIP-gastenhut voorin.

  De cockpit leidt direct naar de salon. Glazen dakramen verlichten daar de achterste kombuis. Een zonnedak geeft licht en lucht aan de dinette, de lounge en de stuurstand voorin. De grote tendergarage onder de cockpit is toegankelijk via een hydraulische spiegeldeur. De Riviera 6000 Sport Yacht wordt aangedreven door het Volvo Penta IPS950 systeem met twee D11 turbodieselmotoren van elk 533 kW/725 pk met Electronic Vessel Control, joystick manoeuvreerbaarheid en Glass Cockpit navigatiesysteem.

 • Riviera 39 Open Flybridge
  De Riviera 39 Open Flybridge heeft een eigentijdse en sportieve elegantie. Van haar kenmerkende ramen in de romp tot en met de verlengde flybridge. Het jacht biedt met twee staterooms en een royale badkamer een accommodatie aan maar liefst vijf volwassenen.

  De cockpit is een open ruimte, die zich ook ideaal leent voor entertainment en allerlei watersporten. Optionele uitklapbare zitplaatsen zijn verzonken in de kuip aan beide zijden. Een trapladder verbindt de cockpit met de verlengde flybridge. De stuurstand bevindt zich voorin en de grote L-vormige salon bevindt zich achterin het jacht. Deze kan ook worden omgebouwd tot een royaal zonneterras. De salon omvat de onderste stuurstand, voor de kombuis en de lounge- en eetruimte.

  De Riviera 39 Open Flybridge wordt aangedreven door het Volvo Penta IPS600 systeem met twee D6 turbodieselmotoren van elk 324 kW/440 pk met Electronic Vessel Control joystick voor optimale wendbaarheid en een Glass Cockpit navigatiesysteem.

Presentatie Riviera op internationale boatshows
Bestboats presenteerde de jachten van het topmerk Riviera tijdens het Cannes Yachting Festival in 2021. Een groot succes. Cannes Yachting Festival is een must-see evenement voor luxury yachting. Al bijna 50 jaar brengt de imposante boatshow vele watersportliefhebbers uit de hele wereld en meer dan 500 exposanten samen. Alle grote spelers van de jachtwereld zijn op het festival te vinden. Het Yachting Festival bood in 2021 plek aan bijna 600 boten, 430 exposanten en meer dan 140 previews. Wij kijken alvast uit naar de volgende editie: Cannes Yachting Festival 2022!

In 2021 zouden we Riviera ook presenteren tijdens Hiswa te Water, Europa’s grootste in-water boatshow. Deze show in de Bataviahaven van Lelystad werd helaas geannuleerd. We kijken uit naar onze deelname aan HISWA te water 2022. 

Over Bestboats
Het Bestboats team is 7 dagen per week beschikbaar voor jachtmakelaardij en nieuwbouw aanbod, waaronder PIRELLI Speedboats en Tenders en Riviera Yachts. Bestboats is exclusief dealer Benelux-Duitsland voor PIRELLI Speedboats & Tenders en Riviera Yachts. Bezoek onze sfeervolle outdoor botenshowroom in Roermond, gebouwd in de stijl van een jachthaven.

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Oprichter en eigenaar Arie Drenth en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.