Hoe koop ik een boot? Tips & tricks voor kopers!

Als u voor de eerste keer een boot gaat kopen, breekt een spannende tijd aan. De zoektocht naar dé perfecte boot, kan namelijk heel leuk, maar tegelijk ook heel overweldigend zijn. Hoe maakt u de juiste keuze en waar vindt u uw droomjacht? Wij helpen u graag op weg naar het water. 
 
Een boot kiezen
Het begint allemaal met die ene vraag: waarvoor wilt u uw boot gaan gebruiken? Gaat u op vaarvakantie in eigen land? Wilt u naar het buitenland varen? Of beperkt u zich tot dagtochtjes in uw eigen omgeving? Bedenk wat u hiervoor nodig heeft. Hoeveel mensen moeten aan boord passen? Heeft u cabines met slaapplekken nodig? Wilt u een toilet en eventueel een douche aan boord? Dit alles geeft u een idee van het type boot waarnaar u op zoek moet. Stel van te voren een budget vast en hou u hieraan. Vergeet niet om de jaarlijkse kosten van onderhoud en verzekering in uw budget mee te nemen.
 
De zoektocht begint
Nu u weet welk type boot bij u past, kan de zoektocht beginnen. Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod occasions en nieuwbouw jachten. U bent ook van harte welkom in onze verkoophaven aan de Boulevard Nautique in Roermond. Ligt uw droomjacht er niet tussen? Dan begeleiden wij u graag bij uw zoektocht naar een jacht bij een andere makelaar of particulier. We adviseren en ondersteunen u tijdens de onderhandelingen en bij de administratieve afhandeling. Meer weten? Neem contact met ons op

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Oprichter en eigenaar Arie Drenth en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.