Best Boats vanaf nu importeur voor Riviera Yachts en Belize Yachts

Best Boats vanaf nu importeur voor Riviera Yachts en Belize Yachts

21-05-2019

Als kwaliteitsjacht makelaar en dealer van verschillende premium merken, hebben wij nieuws! Per 1 mei 2019 zijn wij importeur voor de BeNeLux en Duitsland voor Riviera Yachts & Belize Yachts!

Op het grootste eiland van de wereld, welke door drie oceanen en vier zeeën omringd is, ligt de werf van Riviera Yachts aan de goudkust van Australië. Hier worden de zeer luxueuze en duurzame jachten van Riviera gebouwd door een bedrijf met grote liefde voor watersport en functioneel design.

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen, want de jachten worden getest in de zwaarste offshore omgevingen ter wereld!

Het Riviera team bestaat uit 640 mensen en heeft in 39 jaar meer dan 5.400 jachten gebouwd. Vandaag de dag wordt dit merk internationaal geroemd om zijn ongeëvenaarde kwaliteit, uitstekende materialen, gebruiksgemak en luxe afwerking.

Riviera exporteert ongeveer 55% van haar jaarlijkse productie naar een wereldwijd dealernetwerk dat zich over alle continenten uitstrekt. Luxe motorjachten van 39 tot 72 voet lengte zijn ontworpen en gebouwd in vijf verschillende modellencollecties.

Eigenaren kunnen kiezen uit de flybridge-serie, stijlvolle en verfijnde sportjachten, de sportieve en avontuurlijke SUV-serie, luxueuze en verregaande nieuwe sportjacht modellen of de klassieke Belize motorjachten.

Wilt u graag kennis maken met Riviera Yachts, neem dan contact op met het Best Boats team via telefoonnummer +31 (0)475 74 37 05 of per mail via info@bestboats.nl 
***Om deze nieuwe samenwerking te vieren, kunnen wij op het moment een zeer interessant ambassadeursprogramma aanbieden!