Een jacht kopen

Een jacht kopen, geweldig!

Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling, uw droomjacht komt binnen handbereik. Bij uw zoektocht naar een jacht moeten veel vragen worden beantwoord. Er komt veel bij kijken. Het is vaak een emotionele beslissing waarbij u niet over één nacht ijs wilt gaan. 

Wij begeleiden u van a tot z, persoonlijk en met aandacht voor uw wensen. Met een bezoek aan BestBoats zet u de eerste stap naar zorgeloos vaarplezier. 

Wij zochten al langer naar een sfeervol jacht. Dankzij de hulp van BestBoats waren we in twee weken geholpen. Een droom is uitgekomen.

BestBoats presenteert een uitgebreid aanbod jachten

Op zoek naar een luxe jacht, een comfortabel en stijlvol motorjacht of een snelvarend luxe jacht, RIB of tender? Het kopen van een jacht vraagt om een weloverwogen keuze. U vindt in onze fraaie verkoophaven en botenshowroom aan de Boulevard Nautique in Roermond een uitgebreid aanbod jachten van gerenommeerde merken: premium occasions en nieuwbouw jachten. Wij staan voor een persoonlijk en deskundig advies, een groot aanbod van de best onderhouden gebruikte en nieuwe jachten en alleen de béste service! 

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Wij begeleiden u bij uw zoektocht

Wij beschikken over een compleet en actueel aanbod aan jachten; premium occasions en nieuwbouw jachten. Als ons aanbod geen passende oplossing biedt, dan begeleiden wij u graag bij uw zoektocht naar een jacht bij een andere makelaar of particulier. We adviseren en ondersteunen u tijdens de onderhandelingen en bij de volledige administratieve afhandeling. Ook als u zelf een jacht heeft gevonden bij een andere jachtmakelaar, dan zijn wij u graag van dienst. Wij beoordelen het jacht op prijs, kwaliteit en courantheid. Niets wordt aan het toeval overgelaten. 

Inruil mogelijk

Wilt u bij de koop van een nieuw of gebruikt jacht uw eigen boot inruilen? Dat is bespreekbaar. Wij werken een vrijblijvend en realistisch voorstel voor u uit. Zo weet u wat u kunt verwachten en wat er extra nodig is om een nieuw jacht aan te schaffen. Wij zijn een van de weinige makelaars in jachten, die inruil op deze manier bespreekbaar maken. Een extra reden om eens kennis met elkaar te maken.

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Eigenaar Tijn Teuwsen en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.