Onze merken

Importeur en dealer van premium merken

Naast de aan- en verkoop van gebruikte jachten zijn wij in de Benelux en Duitsland onder andere importeur en exclusief dealer van de Australische jachtbouwer Riviera Yachts en het Italiaanse Pirelli RIB’s en tenders. U kunt ook bij ons terecht voor premium occasions en nieuwbouw jachten van gerenommeerde wereldmerken. 

Riviera Yachts, genieten van elke vaartocht

Kiest u voor luxe, comfort en optimaal genieten van de rust en ruimte op het water? Het exclusieve aanbod van de Australische jachtenbouwer Riviera Yachts biedt dan onbegrensde mogelijkheden, op zee en op de binnenwateren.
Riviera Yachts biedt keuze uit ruim twintig uitzonderlijk fraai vormgegeven modellen van 39 tot 78 feet. U kunt onder andere kiezen uit de exclusieve Flybridge collectie, de stijlvolle en fraai vormgegeven sportjachten, de sportieve en avontuurlijke SUV-series, de klassieke Belize motorjachten of het uitzonderlijke 78 new motorjacht. 
 Ervaar een nieuwe dimensie in varen. Als u een Riviera jacht bezit, dan treedt u toe tot de familie van Riviera-eigenaren wereldwijd; mensen die genieten van goed gezelschap, het delen van avonturen en prachtige ervaringen op en rond het water.

Pirelli, een belevenis

Gaat u voor snelheid, design, luxe en comfort? Ons exclusieve aanbod van Pirelli RIB’s en tenders zal u dan bijzonder aanspreken. Pirelli staat voor een hoge kwaliteit en een wel heel bijzonder design. De exclusieve Pirelli Tecnorib’s en Jet Tenders vallen op door hun robuuste vormgeving. In combinatie met een  maximaal comfort en de opwindende vaarprestaties heeft deze boot veel te bieden.
De RIB’s en tenders zijn verkrijgbaar in de range van 3 tot 19 meter. Minimale diepgang en gebruiksgemak maken de RIB’s en tenders uitermate geschikt om elk prachtig stukje kust te verkennen of de meest geschikte en veilige manier om nabijgelegen en middellange afstandsbestemmingen te bereiken. Of ze nu gebruikt worden als tender voor een jacht of als trouwe metgezel op zomerse uitstapjes, het belangrijkste kenmerk van een Pirelli TecnoRib is de vrijheid onder alle weersomstandigheden. Als eigenaar kunt u de dekdetails personaliseren, zodat uw RIB of tender uw eigen smaak en unieke levensstijl uitdraagt. 

Sacs Tecnorib Spa Licensee of trademarks and for speedboats.

Highfield Boats voor optimaal vaarplezier

Voor de liefhebbers van snelheid en vaarplezier biedt het programma aluminium tenders en RIB’s van Highfield ongekende mogelijkheden. Deze Australische botenbouwer is er in geslaagd aantrekkelijke en goed presterende tenders en RIB’s tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden.  De gehele tender-range (Highfield Roll-ups en RIB’s tot 6,5 meter) is bij ons verkrijgbaar. Een solide en duurzame range met oog voor detail. Veel jachteigenaren kiezen voor Highfield als bijboot. 

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Eigenaar Tijn Teuwsen en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.