Onze service

Geniet van onze exclusieve service!

De aankoop van een jacht is een weloverwogen investering. U gaat bij de keuze van uw droomjacht voor jarenlang vaarplezier. Daarbij wilt u vooraf zoveel mogelijk zekerheden inbouwen. We zorgen er voor dat uw jacht er pico bello uitziet en technisch op orde is. Ook na de aankoop van uw jacht kunt u optimaal profiteren van onze exclusieve service. Zo kunt u bij ons terecht voor het afsluiten van uw verzekeringen, vaartrainingen, het periodiek onderhoud en transport over water en land. Kortom: wij bieden een compleet en exclusief servicepakket.

Bij de koop van een jacht komt veel kijken. Ons vertrouwen in BestBoats is alleen maar gegroeid. Ze zetten echt hun beste beentje voor. Zonder iets over het hoofd te zien. Chapeau!

Complete administratieve afhandeling

Wij ontzorgen u volledig op administratief gebied. De taxatie, de aankoopkeuring, het regelen van de financiering en verzekeringen, de kadastrale registratie en de contractuele afhandeling zijn bij ons in goede handen. Alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld. 

We zijn tevreden over de snelheid van communiceren en presentatie van onze boot op de website van BestBoats en op de internationale verkoopsites. 

Technisch alles op orde

Als u uw jacht vanuit onze verkoophaven en botenshowroom wordt verkocht, dan zorgen wij ervoor dat uw jacht er pico bello uitziet. We maken het jacht volledig verkoopklaar, zodat het als nieuw getoond kan worden. Indien nodig voeren we extra onderhoud aan uw boot uit, zodat de nieuwe eigenaar zeker kan zijn van de beste koop. 

We hebben vertrouwen in de kundigheid van het team om ons jacht te verkopen aan een tevreden nieuwe eigenaar. 

Styling

Om een snelle verkoop van uw jacht te vergroten, schenken wij veel aandacht aan de styling van het interieur van uw te verkopen jacht. Niets wordt aan het toeval overgelaten. We leveren de boot ook van binnen volledig schoon op. Daarnaast wordt het interieur met oog voor detail door onze styliste ingericht. Zo voelt de potentiële koper zich meteen thuis op uw jacht.

Ontzorgen en professionaliteit zijn in het kort mijn ervaringen met BestBoats. Zowel bij de aankoop als verkoop!

Unieke shuttleservice of hotelreservering

Als u van ver moet komen, dan zorgen we voor vervoer vanaf het vliegveld of een andere locatie. Onze bijzondere ligging nabij het historisch centrum van Roermond en naast het Designer Outlet Roermond maken een bezoek aan onze jachthaven een echt uitje. Indien gewenst reserveren wij voor u een hotelkamer en restaurant. Daarvoor bieden we fraaie overnachtingsarrangementen bij lokale hoteliers. Dat maakt uw verblijf in Roermond nóg aangenamer. 

We staan voor u klaar

Uw vaarplezier en tevredenheid zijn onze motivatie om echt hét beste te bieden. Voor, tijdens en na de koop van uw droomjacht bieden we een betrouwbare service met oog voor details. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook! 

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Eigenaar Tijn Teuwsen en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.