Het vaarseizoen is begonnen

Het vaarseizoen is begonnen.

Weet u al met welk jacht u gaat varen dit seizoen? Laat u begeleiden door een team van experts bij Best Boats en wordt Best Boats relatie.

13-3-2018


EEN BEWUST EXCLUSIEVE JACHTMAKELAAR 

Best Boats International Yachtbroker Roermond is meer dan alleen een aanbieder van premium occasion jachten. Best Boats heeft als missie om (toekomstig) jachteigenaren de mogelijkheid te bieden in rust te oriënteren naar hun nieuw jacht. Daarom dat Best Boats – naast de mogelijkheid een jacht van diverse merken te bezoeken in een nieuw gebouwde verkoophaven – ook de mogelijkheid biedt om ter plekke proefvaarten te doen, een keuring van het onderwaterschip uit te laten voeren, technische keuringen door externe experts uit te laten voeren, en nog veel meer. Best Boats is bewust een exclusieve jachtmakelaar met een goed geselecteerd jacht aanbod, maar Best Boats gecertificeerde kwaliteit aanbod jachten waarbij u persoonlijk begeleid wordt in het aankooptraject middels een team van gecertificeerde experts.

EEN JACHT KOPEN EEN GROTE STAP
Best Boats beseft dat het kopen van een jacht niet “slechts een aankoop” is, maar een beleving en een grote stap voor een koper. En deze moet plezierig zijn, zo vindt ook directeur / eigenaar Arie Drenth: “Bezoekt u ons voor een bezichtiging van een boot, dan kunt u via Best Boats een arrangement in een van de vooraanstaande hotels in Roermond boeken, ontvangt u korting bij het naastgelegen Designer Outlet Center nodigen wordt u bij goed weer ontvangen met een drankje op het zonnedek. Een boot uitzoeken hoort een beleving te zijn in een ontspannen omgeving en er mag geen tijdsdruk zijn. Besluit u een boot via Best Boats aan te schaffen, behoort u tot de Best Boats relaties. Best Boats nodigt u dan graag uit voor evenementen die plaatsvinden in de haven. Varen is immers niet alleen het genot van op het water zijn, maar ook tijd doorbrengen met mensen met dezelfde passie.”

AL EEN JACHT IN BEZIT?
Wanneer u een jacht in bezit heeft, biedt Best Boats mogelijkheden voor de inruil / verkoop van uw eigen jacht. Middels een 10-stappenplan – van intake van uw jacht tot de overdracht naar de nieuwe eigenaar – ontzorgt Best Boats in de verkoop van uw jacht, zonder dat u hiernaar hoeft om te kijken. Middels deze succesformule hebben we het afgelopen jaar al meer dan 60 jachten aan een nieuwe eigenaar overgedragen.

UW BOOT VERKOPEN? VUL HET CONTACT FORMULIER IN EN
ONTVANG UIT UITGEBREIDE UITLEG OVER ONZE AANPAK:

Onze locatie

OVER DE LOCATIE 
De verkoophaven van Best Boats International Yachtbroker is gevestigd naast het Europa’s grootste Designer Outlet Center van Europa. Geniet van het vaargebied, de binnenstad, het Designer Outlet Center en de vele culinaire eetgelegenheden.