Partners

Bestboats heeft door de jarenlange ervaring in de markt een reeks premium partnerships met jachtservice- en onderhoudsbedrijven, dienstverleners in de financiering- en verzekeringsbranche en scheepswerven van gerenommeerde merken. Middels deze partnerships kunnen wij, naast onze eigen bedrijvigheid in onder andere de jachtmakelaardij, een kwalitatieve dienstverlening bieden voor zowel de verkoper- als de nieuwe koper. Wilt u weten wat wij daarin voor u kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op.

Uw boot verkopen?

Maakt u eens een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Klik op de button hieronder, vul uw naam, telefoonnummer, e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Linssen Partner logo

Linssen Yachts

In elk decennium sinds de oprichting van het bedrijf was Linssen Yachts de drijvende kracht achter innovatieve vernieuwingen op het gebied van jachtbouw. En dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven!

delphia

Delphia Yachts

Delphia Yachts is een merk dat zowel motorboten als zeilboten op de markt brengt. De jachtwerf Delphia Yachts is gevestigd in Polen en is in Polen de grootste bouwer van luxe jachten. Bij Delphia zeilboten en motorboten staan innovatieve ontwerpen, comfort, kwaliteit en performance centraal.

boulevard

Boulevard Nautique Roermond

Boulevard Nautique Roermond (BNR) is een nieuwe partner voor BestBoats. Deze drijvende showroom in de stijl van een jachthaven biedt fabrikanten en werven van luxe motor- en zeiljachten een exclusief verkooppunt om nieuwe en gebruikte jachten onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

BestBoats is partner met Pirelli

Pirelli

BestBoats International Yachtbrokers is per 1 januari 2019 – na een succesvol dealerschap in 2018 – hoofd dealer voor exclusieve  voor Pirelli tenders en speedboten (waaronder ribs) voor de Benelux en Duitsland. Een exclusief merk met hoogwaardige vaar-eigenschappen.

tornado

Tornado Sailing

Samen met BestBoats vertegenwoordigt Tornado Sailing het dealerschap van Delphia Yachts voor de Benelux. Zij zijn gevestigd in Makkum, Friesland en gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van Delphia zeiljachten.

yachtinsurance

DNA Yachtinsurance

Onbezorgd watersportplezier? Kies voor de voordelige watersportverzekering van DNA. 7 dagen per week, 24 uur per dag via internet bereikbaar met de zekerheid van een adviseur die er voor u is als het nodig is!

linssenboatingholidays

AQUA LIBRA Yachtcharter

Uw jonge en dynamische jachtcharteronderneming, uitstekend bereikbaar vanuit bijv. Amsterdam, Brussel, Düsseldorf of Aken. Bootverhuurder ‘AQUA LIBRA’ is gelegen in de schitterende thuishaven “De Spaanjerd” te Kinrooi (nabij Maaseik). Vanuit hier vertrekt u voor de meest uiteenlopende bestemmingen.

marec

Marec

De jachthavens van MAREC (Maaslandse Recreatiecentra) beschikken over een enorme watervlakte van in totaal 600 ha. Nabij jachthaven De Spaanjerd te Ophoven-Kinrooi zijn er snelheidsbeperkingen, zodat vooral zeilers en grote motorjachten hier terecht kunnen. Snelle watersport komt aan bod in jachthaven Heerenlaak.

logojachthaven

Jachthaven ’t Leuken

Sinds 1 mei 2015 is ook deze locatie een officiële verkooplocatie van BestBoats. Wellnesshaven ’t Leuken geeft de recreatieve compleetheid van dit Noord-limburgse natuur- en watersportgebied weer. En is gelegen tegen de rand van het prachtige natuurgebied Nationaal Park De Maasduinen.

valckx

Valckx Watersport Well

Valckx Watersport vervult al tientallen jaren aan de behoeftes en wensen van klanten, die op zoek zijn naar een goed schip of hun boot door bemiddeling wensen te verkopen. Sinds 1 mei 2015 heeft BestBoats de makelaardij activiteiten overgenomen en zal Valckx Watersport de verkoop van Glastron en Viper voortzetten.

eldorado

Eldorado

Op zoek naar een stukje paradijs in Nederland? De Mookerplas bij Plasmolen heeft alles voor een ontspannen vakantie in en om het water. Op deze unieke plek ligt de parel van Limburg: Jachthaven en Camping Eldorado.

maasterp

De Maasterp

Waterpret, natuurschoon en bourgondisch genieten. Schitterend gelegen in het stroomgebied van de Grens-Maas heeft Camping en Jachthaven de Maasterp alles in huis voor een ontspannen vakantie in en om het water. De luxe jachthaven en ruim opgezette camping liggen op een schiereiland in het Limburgse Ohé en Laak, aansluitend op de Maasplassen.

Van Claes

VanClaes

Vanclaes is de ontwikkelaar, merknaamhouder en producent van de Vanclaes RVS boottrailers en Vanclaes Marina Equipment. Vanclaes produceert al haar producten zelf in Alphen aan den Rijn en levert die uitsluitend via een zorgvuldig geselecteerd dealer/partner netwerk aan consumenten in heel Europa. Best Boats is bij dit netwerk aangesloten en kan voorzien in onder andere trailers passende bij bijvoorbeeld een Pirelli tender of rib.

dock marine

DockMarine

Best Boats is officieel distributeur van Dockmarine. Dit bedrijf verkoopt drijvende steigers, pontons en opvaardocks voor zowel de recreatieve watersporter als voor de professional. Best Boats is officieel verkooppunt waar een showmodel aanwezig is.

Blackton

Blackton – gevestigd in Ranst – nabij Antwerpen, is sinds 1992 een gevestigde naam in op maat gemaakte drijvende steigers en allerhande maatwerk in PE waaronder bv. Watertanks. Blackton Yachts vult dit aan met de beleving op het water.  Als partner van Best Boats zijn zij een aanspreekpunt voor de jachtmakelaardij.

Yacht Zentrum am Prerauer Stich GmbH

Deze jachthaven en dealer voor Linssen Yachts en Pirelli biedt plek voor 150 jachten. Daarnaast zijn verschillende serviceverleningen aanwezig zoals een bunker station, een kraan en een plek voor winterstalling.