Partners

Bestboats gaat ook als partner voor verschillende werven de gebruikte boten verkopen of inruilen. Met Linssen yachts uit Maasbracht zijn hierover de gesprekken afgerond, BestBoats is een partner van Linssen yachts, wat de kwaliteit van onze dienstverlening enkel bevestigd. U kunt bij ons verschillende gebruikte Linssen jachten bezichtigen, en of proefvaren. Direct naast onze verkoop steiger zijn ook 2 nieuwe Linssen jachten afgemeerd die via het Linssen holiday concept gecharterd kunnen worden.

Uw boot verkopen?

Maakt u eens een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Klik op de button hieronder, vul uw naam, telefoonnummer, e-mailadres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

logo_Linssen-Yachts-PMS289-lr

Linssen Yachts

In elk decennium sinds de oprichting van het bedrijf was Linssen Yachts de drijvende kracht achter innovatieve vernieuwingen op het gebied van jachtbouw. En dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven!

delphia

Delphia Yachts

Delphia Yachts is een merk dat zowel motorboten als zeilboten op de markt brengt. De jachtwerf Delphia Yachts is gevestigd in Polen en is in Polen de grootste bouwer van luxe jachten. Bij Delphia zeilboten en motorboten staan innovatieve ontwerpen, comfort, kwaliteit en performance centraal.

boulevard

Boulevard Nautique Roermond

Boulevard Nautique Roermond (BNR) is een nieuwe partner voor BestBoats. Deze drijvende showroom in de stijl van een jachthaven biedt fabrikanten en werven van luxe motor- en zeiljachten een exclusief verkooppunt om nieuwe en gebruikte jachten onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

BestBoats is partner met Pirelli

Pirelli

BestBoats International Yachtbrokers is per 1 januari 2018 de exclusieve Benelux-dealer voor Pirelli jet tenders en geautoriseerde dealer voor Pirelli RIB-boten.

tornado

Tornado Sailing

Samen met BestBoats vertegenwoordigt Tornado Sailing het dealerschap van Delphia Yachts voor de Benelux. Zij zijn gevestigd in Makkum, Friesland en gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van Delphia zeiljachten.

linssenboatingholidays

AQUA LIBRA Yachtcharter

Uw jonge en dynamische jachtcharteronderneming, uitstekend bereikbaar vanuit bijv. Amsterdam, Brussel, Düsseldorf of Aken. Bootverhuurder ‘AQUA LIBRA’ is gelegen in de schitterende thuishaven “De Spaanjerd” te Kinrooi (nabij Maaseik). Vanuit hier vertrekt u voor de meest uiteenlopende bestemmingen.

marec

Marec

De jachthavens van MAREC (Maaslandse Recreatiecentra) beschikken over een enorme watervlakte van in totaal 600 ha. Nabij jachthaven De Spaanjerd te Ophoven-Kinrooi zijn er snelheidsbeperkingen, zodat vooral zeilers en grote motorjachten hier terecht kunnen. Snelle watersport komt aan bod in jachthaven Heerenlaak.

yachtinsurance

DNA Yachtinsurance

Onbezorgd watersportplezier? Kies voor de voordelige watersportverzekering van DNA. 7 dagen per week, 24 uur per dag via internet bereikbaar met de zekerheid van een adviseur die er voor u is als het nodig is!

logojachthaven

Jachthaven ’t Leuken

Sinds 1 mei 2015 is ook deze locatie een officiële verkooplocatie van BestBoats. Wellnesshaven ’t Leuken geeft de recreatieve compleetheid van dit Noord-limburgse natuur- en watersportgebied weer. En is gelegen tegen de rand van het prachtige natuurgebied Nationaal Park De Maasduinen.

valckx

Valckx Watersport Well

Valckx Watersport vervult al tientallen jaren aan de behoeftes en wensen van klanten, die op zoek zijn naar een goed schip of hun boot door bemiddeling wensen te verkopen. Sinds 1 mei 2015 heeft BestBoats de makelaardij activiteiten overgenomen en zal Valckx Watersport de verkoop van Glastron en Viper voortzetten.

eldorado

Eldorado

Op zoek naar een stukje paradijs in Nederland? De Mookerplas bij Plasmolen heeft alles voor een ontspannen vakantie in en om het water. Op deze unieke plek ligt de parel van Limburg: Jachthaven en Camping Eldorado.

maasterp

De Maasterp

Waterpret, natuurschoon en bourgondisch genieten Schitterend gelegen in het stroomgebied van de Grens-Maas heeft Camping en Jachthaven de Maasterp alles in huis voor een ontspannen vakantie in en om het water. De luxe jachthaven en ruim opgezette camping liggen op een schiereiland in het Limburgse Ohé en Laak, aansluitend op de Maasplassen.

Van Claes

VanClaes

Vanclaes is bijzonder vanwege het gebruik van roestvast staal in haar producten en de opvallende uiterst functionele designs.

dock marine

DockMarine

Samenwerking met Dockmarine.