Vacature Havenmedewerker/Boatcleaner (oproepbasis)

Vacature Havenmedewerker/Boatcleaner (oproepbasis)

Ter uitbreiding en ondersteuning van ons team zoeken wij per direct een enthousiaste collega in de functies algemeen havenmedewerker/boatcleaner.

BestBoats International Yachtbrokers is een jachtmakelaar met een aantal verkooplocaties, en als hoofdlocatie Boulevard Nautique Roermond. Deze drijvende showroom in de stijl van een jachthaven biedt fabrikanten en werven van luxe motor- en zeiljachten een exclusief verkooppunt om nieuwe en gebruikte jachten onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

De nadruk binnen ons bedrijf ligt op het leveren van kwaliteit in teamverband; de klant staat altijd centraal! Heb jij affiniteit met de watersport en hou jij van afwisselend werk en ben je graag buiten? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

ALGEMEEN HAVENMEDEWERKER/ BOATCLEANER (M/V)

Jij
• Hebt affiniteit met watersport of bent graag op het water
• bent perfectionistisch en hebt oog voor detail,
• bent spontaan en gedreven
• kunt zelfstandig en in teamverband werken
• hebt technische basiskennis
• hebt een vaarbewijs? Dan is dat een bijkomend voordeel

Wat houdt het werk in?
In onze nieuwe verkoophaven liggen een aantal prachtige jachten voor verkoop en deze moeten altijd keurig en schoon zijn. Jij doet het onderhoud aan deze jachten zodat klanten altijd keurig aan boord ontvangen kunnen worden. Dit houdt in dat al onze boten regelmatig gewassen, gepolijst of gecleaned worden. Wij hebben daar als 1 van de weinige watersportbedrijven een professionele boatwashinstallatie voor aanwezig.
Indien een jacht verkocht wordt door het salesteam, dan zorg jij er voor dat het schip opleverklaar is op de dag van levering aan de nieuwe eigenaar. Bij het aan boord stappen is jouw werk het eerste visitekaartje van ons team en daar ben jij trots op!

Interesse?
Mail je sollicitatie met CV naar office@bestboats.nl t.a.v. mevrouw E. Beulen
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.