Bestboats zoekt de Best Smile!

Receptionist (student-oproepbasis) 

Bestboats zoekt de Best Smile! 

Voor de weekenden en vakantieperiodes zoeken wij per direct een nieuwe collega in de functie van receptionist(e)/Gastvrouw of Gastheer.

BestBoats International Yachtbrokers is een jachtmakelaar met als hoofdlocatie Boulevard Nautique in Roermond. Deze drijvende showroom in de stijl van een jachthaven is gelegen in het centrum van Roermond en biedt een exclusief verkooppunt voor luxe motorjachten. In het seizoen zijn wij 7 dagen per week geopend voor bezoekers, en wij zijn op zoek naar een enthousiaste en representatieve medewerk(st)er die voor een warm onthaal kan zorgen tijdens de weekenden en de vakantieperiodes.

De nadruk binnen ons bedrijf ligt op het leveren van kwaliteit en het werken in teamverband. De focus ligt op ontvangstbeleving, maar daarnaast houd je je onder andere bezig met lichte administratieve werkzaamheden.

Taken en verantwoordelijkheden

Wat houdt het werk in?

Je ontvangt iedereen die binnenstapt met een hartelijk welkom en een glimlach. Het aannemen van de telefoon, het maken van informatiepakketten en het registreren van bezoekers behoort tot één van de hoofdtaken. Dit niet alleen in het Nederlands, maar vaak ook in het Duits of in het Engels. Daarnaast zul je geregeld het salesteam ondersteunen met administratieve werkzaamheden. Werktijden zijn voornamelijk in het weekend en schoolvakantieperiodes, daar dit de meest drukke periodes zijn van ons bedrijf. 


Kwalificaties en vaardigheden

  • Je hebt een klantgerichte en klantvriendelijke instelling.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse-, Duitse- en Engelse taal.
  • Je bent flexibel opgesteld en bereid om in weekenden, vakanties en op feestdagen te werken.
  • Je woont bij voorkeur in de regio Roermond
 
Interesse?

Werk je graag in een prettige en informele omgeving en staan kwaliteit en teamspirit hoog bij je in het vaandel? Ben je flexibel, creatief en collegiaal? Dan ben jij die spontane, enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken!

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar info@bestboats.nl
 

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Oprichter en eigenaar Arie Drenth en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.