Bestboats zoekt Limburgs “Best” havenmedewerker!

Havenmedewerker/Boatcleaner (student-oproepbasis)
 
Bestboats zoekt Limburgs “Best” havenmedewerker! 
 
Ter uitbreiding en ondersteuning van ons team zoeken wij per direct een enthousiaste collega in de functies algemeen havenmedewerker.
 
BestBoats International Yachtbrokers is een jachtmakelaar met een aantal verkooplocaties, en als hoofdlocatie Boulevard Nautique Roermond. Deze drijvende showroom in de stijl van een jachthaven biedt fabrikanten en werven van luxe motor- en zeiljachten een exclusief verkooppunt om nieuwe en gebruikte jachten onder de aandacht te brengen van een groot publiek.
 
De nadruk binnen ons bedrijf ligt op het leveren van kwaliteit in teamverband; de klant staat altijd centraal! Heb jij affiniteit met de watersport en hou jij van afwisselend werk en ben je graag buiten? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!
 
Taken en verantwoordelijkheden
 
Wat houdt het werk in?
In onze verkoophaven liggen een aantal prachtige jachten voor verkoop en deze moeten altijd keurig en schoon zijn. Jij doet het onderhoud aan onze haven zodat klanten altijd netjes ontvangen kunnen worden. 
Als klanten ons bezoeken of aan boord stappen van een jacht is jouw werk het eerste visitekaartje van ons team en daar ben jij trots op!
 
Werktijden zijn voornamelijk in het weekend en schoolvakantieperiodes, daar dit de meest drukke periodes zijn van ons bedrijf. Maar kan ook gecombineerd worden na schooltijd. 

Kwalificaties en vaardigheden
Jij
  • Hebt affiniteit met watersport of bent graag op het water
  • bent perfectionistisch en hebt oog voor detail,
  • bent spontaan en gedreven
  • kunt zelfstandig en in teamverband werken
  • hebt enige technische basiskennis
  • hebt een vaarbewijs? Dan is dat een bijkomend voordeel

Interesse?
Stuur jouw CV en motivatiebrief naar info@bestboats.nl

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.*
 

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Eigenaar Tijn Teuwsen en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.