Vacature Front Desk medewerker/ Assistant (M/V) – 32/40 uur

Front Desk medewerker/ Assistant (M/V) – 32/40 uur

Functieomschrijving
Door toenemende drukte van onze activiteiten en groei van onze onderneming, zoeken wij per direct een nieuwe collega in de functie van Front Desk medewerker/Assistant M/V.

BestBoats International Yachtbrokers is een internationale jachtmakelaar gevestigd in Nederland met als hoofdlocatie; de exclusieve verkoophaven in Boulevard Nautique Roermond. Deze drijvende showroom in de stijl van een jachthaven is gelegen in het centrum van Roermond en biedt een exclusief verkooppunt voor luxe motorjachten.  Aangezien deze locatie  7 dagen per week is geopend voor bezoekers, zijn wij op zoek naar een enthousiast en representatieve front desk medewerker (M/V)  die voor een warm welkom kan zorgen.

De nadruk binnen ons bedrijf ligt op het leveren van kwaliteit en het flexibel werken in teamverband. De focus ligt op ontvangstbeleving, maar daarnaast houd je je onder andere bezig met aanvullende facilitaire- en administratieve werkzaamheden.

Wat houdt het werk in?
Je ontvangt iedereen die binnenstapt met een warm welkom en altijd een glimlach. Het aannemen van de telefoon, afwerken van inkomende mails, chatondersteuning via onze website, het maken van informatiepakketten en het registreren van bezoekers behoort tot één van de hoofdtaken. Dit niet alleen in het Nederlands, maar vaak ook in het Duits of in het Engels. Daarnaast zul je geregeld het salesteam ondersteunen met administratieve werkzaamheden. Werktijden zijn voornamelijk van maandag tot vrijdag (9.00-17.00 uur) en volgens planning ook op zaterdag of zondag (van 12.00-16.00 uur).

Kwalificaties en vaardigheden
Per direct inzetbaar voor gemiddeld 32-40 uur per week;
  • Minimaal een MBO 3-4 werk- en denkniveau; met beheersing van Microsoft Office
  • Relevante werkervaring in de Hospitality, bij voorkeur als receptie medewerker;
  • Kennis van watersport is geen must, wel een pre. 
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, in verband met inzetbaarheid,
  • Proactief, een zelfstarter die werkzaamheden ziet die gedaan moeten worden en ze ook voor elkaar krijgt;
  • Je hebt een klantgerichte en klantvriendelijke instelling.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse-, Duitse- en Engelse taal.
  • Je bent een goede teamspeler waarin voorop ten doel wordt gesteld een goede uitstraling en een optimaal verkoopresultaat neer te zetten.
  • Je bent flexibel opgesteld en indien nodig ook bereid om weekenden  en op feestdagen te werken. 

Kortom, jij bent ons visitekaartje en spil in het Bestboats web!

Interesse?
Werk je graag in een prettige en informele omgeving en staan kwaliteit en teamspirit hoog bij je in het vaandel? Ben je flexibel, creatief en collegiaal? Dan ben jij die spontane, enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken!

Je kunt jouw motivatie met CV insturen tot en met 10 november 2021.
Daarna zal de eerste selectieronde plaatsvinden. Acquisitie is niet gewenst.

Stuur je sollicitatie in via: https://tinyurl.com/mhtmwujf

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Eigenaar Tijn Teuwsen en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren. 

𝓨𝓸𝓾𝓻 𝓲𝓷𝓿𝓲𝓽𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷 𝓽𝓸 𝓼𝓽𝓮𝓹 𝓪𝓫𝓸𝓪𝓻𝓭….

Graag nodigen wij u uit  om aan boord te stappen van de BestBoats Stand op de Hiswa te Water Boat Show 2024 in Lelystad, van 28 augustus tot 01 september 2024.

Maak kennis met Australië's meest bekroonde luxe motorjacht bouwer Riviera Yachts en met de stijlvolle en verfijnde Riviera 4600 Sport Yacht Platinum Edition, een première voor de Benelux. 
Daarnaast zullen wij een Pirelli 35 aan u voorstellen van Pirelli Speedboats, inderdaad van het wereldwijd bekende bandenmerk. Ook dit merk en model zijn een primeur voor de Hiswa te Water 2024. 
Ons BestBoats team zal u met trots aan boord verwelkomen. U vindt ons op stand B18 VIP Boulevard.