Maak kennis met PIRELLI

Gaat u voor snelheid, design, luxe en comfort? Dan spreekt ons bijzondere aanbod RIB’s en tenders van het Italiaanse PIRELLI | Tecnorib u vast aan. Deze boten blinken uit in veelzijdigheid, veiligheid én een schitterend design. Een uitnodiging voor liefhebbers die een enerverend vaartuig met hoge prestaties willen. Zonder aan comfort in te boeten. PIRELLI. Het symbool voor kwaliteit, schoonheid en innovatie.

Befaamde PIRELLI-kwaliteit op het water
 U kent PIRELLI wellicht als producent van F1-autobanden. Wist u dat het vermaarde Italiaanse merk in samenwerking met TecnoRib ook hoogwaardige RIB’s en Tenders biedt? Ja? Dan weet u als echte watersportliefhebber dat PIRELLI staat voor een adembenemend design, fantastische prestaties en maximaal comfort. Hoogwaardige prestaties en de befaamde PIRELLI-kwaliteit op het water. Een droom! 

PIRELLI meets TecnoRib
Voor de productie van haar verbluffende reeks RIB’s en Tenders werkt PIRELLI samen met TecnoRib. TecnoRib levert hoogwaardige boten van 3 tot 19 meter. Volledig ontworpen en gebouwd in Italië. High performance, maximale kwaliteit en een verfijnd design. Precies dat wat u bij een gevestigd merknaam als PIRELLI mag verwachten! Bestboats International Yachtbroker is officieel dealer van PIRELLI | TecnoRib in de Benelux en Duitsland. Daarmee komt het exclusieve merk binnen uw handbereik!

PIRELLI Speedboats
Zoekt u naar spanning en sensatie? Voor u heeft Bestboats een brede range aan speedboten. Daarin zijn de RIB’s van PIRELLI een klasse apart. Design, high performance en maximaal comfort. PIRELLI RIB’s zijn uitsluitend van Italiaanse makelij. Neem bijvoorbeeld de PIRELLI 35. Deze boot biedt eersteklas vaarprestaties voor echte snelheidsfanaten. Snel, sportief, stijlvol en comfortabel. De P35 is niet voor niets geselecteerd als finalist voor de Best of Boats Award 2021 in de categorie Best for Fun. Ook de bladen Varen en Navenant waren enthousiast en schreven lovende recensies over deze boot. Bent u overtuigd na het lezen van de vaartesten? De razendsnelle RIB is exclusief verkrijgbaar bij Bestboats.

Onze PIRELLI RIB modellen:

 • PIRELLI 1900
 • PIRELLI 1400 Cabin of de PIRELLI 1400 Sport
 • PIRELLI 42
 • PIRELLI 35
 • PIRELLI 1100 Cabin of de PIRELLI 1100 Sport
 • PIRELLI 880 L Edition
 • PIRELLI 880 sport
 • PIRELLI 770 

PIRELLI Tenders
Geniet maximaal op het water met een PIRELLI Tender. Deze buitengewoon veelzijdige boten zijn echte alleskunners. PIRELLI Tenders beschikken over een hoog prestatiepotentieel. PIRELLI biedt verscheidene modellen Tenders. De boten zijn ook zeer geschikt als bijboot van uw jacht. Handzaamheid en gebruiksgemak met het plezier van een uitstekend presterende en tegelijkertijd volledig veilige vaarervaring zijn de speerpunten van de PIRELLI | TecnoRib tenders!

Onze PIRELLI Tender modellen:

 • PIRELLI J29
 • PIRELLI J33
 • PIRELLI J39
 • PIRELLI T45
 • PIRELLI J45
 • PIRELLI J50
 • PIRELLI T65
 • PIRELLI T75

Over Bestboats
Het Bestboats team is 7 dagen per week beschikbaar voor jachtmakelaardij en nieuwbouw aanbod, waaronder PIRELLI Speedboats en Tenders en Riviera Yachts. Bestboats is exclusief dealer Benelux-Duitsland voor PIRELLI Speedboats & Tenders en Riviera Yachts. Bezoek onze sfeervolle outdoor botenshowroom in Roermond. De showroom is gebouwd in de stijl van een jachthaven.

De zes zekerheden van BestBoats! Best geregeld.

BestBoats weet persoonlijke dienstverlening te koppelen aan een unieke en succesvolle verkoopaanpak en exclusieve service. Maak kennis met de zes zekerheden van BestBoats. 
1

Een persoonlijk welkom

Ons enthousiasme, onze teamspirit, open uitstraling en bovenal onze gastvrijheid staan op de eerste plaats. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. 
2

Een unieke verkoopstrategie

We denken met u mee. Dit leidt altijd tot een professionele verkoopaanpak met aandacht voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Persoonlijk maatwerk met een snelle en goed georganiseerde verkoop als resultaat! En dat alles vanuit het principe ‘no cure, no pay’. 
3

Exclusieve service

Afspraak is afspraak! We bieden een betrouwbare service met oog voor details. Echt aan alles wordt gedacht. Wij ontzorgen u en regelen een vlekkeloze verkoop. 
4

Vakmanschap

Met meer dan 25 jaar ervaring en kennis kennen we de markt en weten we wat u beweegt bij de aan- of verkoop van uw jacht. Ons team van professionals houdt de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten. Het team wordt regelmatig bijgeschoold. Wij zijn EMCI gecertificeerd. 
5

Gemak en geen zorgen

We ondersteunen u van begin tot eind bij de aan- en verkoop van uw jacht. Denk daarbij aan het verkoopklaar maken van uw jacht, de aankoopkeuring, de verzekering en het transport over water en land. Ook alle administratieve en contractuele handelingen worden tot in de puntjes voor u verzorgd.
6

Unieke verkoophaven

En… onze uniek gelegen luxe verkoophaven en botenshowroom ligt op een wel heel bijzondere plek aan de Boulevard Nautique in hartje Roermond, nabij het Designer Outlet Roermond. Op loopafstand van het historische stadscentrum van deze eeuwenoude Hanzestad. Een bezoek aan onze haven is dus ook een aangenaam dagje uit!

Neem contact op met Team Bestboats

Wij zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtmakelaardij in Europa. Dat is niet vreemd gezien onze meer dan 25 jaar ervaring in de aan- en verkoop van gebruikte en nieuwe jachten. Eigenaar Tijn Teuwsen en ons gehele team weten hun werkwijze voortdurend aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden en de ongekende mogelijkheden van het internet. En we blijven onze dienstverlening continu optimaliseren.